Ό,τι να 'ναι απορίες

Συζητήστε θέματα παντός ενδιαφέροντος.

Re: Ό,τι να 'ναι απορίες

Δημοσίευσηαπό Bruce T. Wayne » Κυρ, 17 Ιαν 2021 11:28 pm

*pass-ass
Άβαταρ μέλους
Bruce T. Wayne

Έτος εισαγωγής: 1950

Δημοσίευσηαπό banana peel night » Δευτ, 18 Ιαν 2021 2:39 pm

Όντως δηλαδή στην έκτακτη πας με μέγιστο το 5; Έχει δώσει κάποιος πρόσφατα και μπορεί να το επιβεβαιώσει;
Άβαταρ μέλους
banana peel night

Έτος εισαγωγής: 2015

Δημοσίευσηαπό dreamer » Δευτ, 18 Ιαν 2021 4:23 pm

banana peel night έγραψε:Όντως δηλαδή στην έκτακτη πας με μέγιστο το 5; Έχει δώσει κάποιος πρόσφατα και μπορεί να το επιβεβαιώσει;

Προσωπικά έδωσα τον Ιούνιο (εαρινό) και βαθμολογήθηκα κανονικά (0-10).
dreamer

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό ktiriakias » Δευτ, 18 Ιαν 2021 6:17 pm

dreamer έγραψε:
banana peel night έγραψε:Όντως δηλαδή στην έκτακτη πας με μέγιστο το 5; Έχει δώσει κάποιος πρόσφατα και μπορεί να το επιβεβαιώσει;

Οι βαθμοί ως το 5 ήταν κανονικοί. Μετά δεν άλλαζε. Δεν ξέρω αν έγινε κάποια εξαίρεση για εσένα ή αν εγώ πήρα απλά σε όλα από 1 έως 5, αλλά έχω την εντύπωση ότι ήταν και γνωστό από τη γραμματεία το συστημα αυτό (pass or fail).
ktiriakias

Δημοσίευσηαπό dreamer » Δευτ, 18 Ιαν 2021 11:36 pm

ktiriakias έγραψε:
dreamer έγραψε:

Οι βαθμοί ως το 5 ήταν κανονικοί. Μετά δεν άλλαζε. Δεν ξέρω αν έγινε κάποια εξαίρεση για εσένα ή αν εγώ πήρα απλά σε όλα από 1 έως 5, αλλά έχω την εντύπωση ότι ήταν και γνωστό από τη γραμματεία το συστημα αυτό (pass or fail).

Τι να σας πω ρε παιδιά. Εγώ ένα μάθημα έδωσα (και πέρασα) και μου περάστηκε με το βαθμό τον προσβάσιμο και από όσο ξέρω σ'ένα γνωστό μου το ίδιο. Ίσως είναι στην ευχέρεια του καθηγητή.
dreamer

Δημοσίευσηαπό brave sir robin » Δευτ, 18 Ιαν 2021 11:48 pm

Η συγκεκριμένη διάταξη είχε περάσει όσο ήταν κοσμήτορας ο κ.Κουτσογίαννης κατά τη διάρκεια μίας χειμερινής εξεταστικής, χωρίς μάλλον ούτε οι ίδιοι οι καθηγητές να καταλαβαίνουν τι ψήφισαν. Σε συνέλευση τμήματος που υπήρξε διαμαρτυρία του συλλόγου η συντριπτική πλειοψηφία των καθηγητών δεν γνώριζε καν για τη διάταξη και τη θεωρούσε πλήρως παράλογη. Μόνο ο κοσμήτορας επέμενε σθεναρά και το τμήμα έληξε με όλους να δηλώνουν ότι δεν σκοπεύουν να την εφαρμόσουν, με εξαίρεση βέβαια τον εμπνευστή της.
Άβαταρ μέλους
brave sir robin

Έτος εισαγωγής: 2013

Δημοσίευσηαπό CherylTunt » Τρί, 26 Ιαν 2021 7:12 pm

έχει κανείς καμία ενημέρωση για το πότε θα δηλώσουμε να παρουσιάσουμε διπλωματικές; όσες φορές έχω παρει στη γραμματεία δεν το σηκώνουν κι ανακοίνωση δε βλέπω
Άβαταρ μέλους
CherylTunt

Δημοσίευσηαπό banana peel night » Τρί, 26 Ιαν 2021 9:21 pm

CherylTunt έγραψε:έχει κανείς καμία ενημέρωση για το πότε θα δηλώσουμε να παρουσιάσουμε διπλωματικές; όσες φορές έχω παρει στη γραμματεία δεν το σηκώνουν κι ανακοίνωση δε βλέπω

Σήμερα, όσοι έχουμε πάρει διπλωματική με τον κύριο Θανόπουλο, λάβαμε mail από τον ίδιο στο οποίο αναφέρει ότι οι διπλωματικές θα εξεταστούν μεταξύ 1/3 και 12/3/2021. Καλύτερα να επικοινωνήσεις με τον καθηγητή σου ή με τη γραμματεία του τομέα στον οποίο έχεις επιλέξει διπλωματική.
Άβαταρ μέλους
banana peel night

Έτος εισαγωγής: 2015

Δημοσίευσηαπό CherylTunt » Τετ, 27 Ιαν 2021 6:59 pm

κατάλαβα. ευχαριστώ πολύ
Άβαταρ μέλους
CherylTunt

Δημοσίευσηαπό apisteutospragmatika » Τετ, 27 Ιαν 2021 7:15 pm

Ξέρει κανείς στο μάθημα επιλογής 9ου εξαμήνου "Τεχνολογία Μοντέλων Δομικών Πληροφοριών" τι γίνεται;Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου,ούτε εργασίες..Γίνεται να το περάσω με το γραπτό;
apisteutospragmatika

Έτος εισαγωγής: 2013

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενικές Συζητήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης