από dman » Δευτ, 04 Ιαν 2021 4:37 pm
κοιτάξτε , το οτι η σχολή για ακόμη μια φορά συμπεριφέρεται κατώτερα των περιστάσεων , δεν τίθεται ζήτημα ! αλλά τους δινω κι ένα ελαφρυντικό διότι μια κυβέρνηση αναβοσβήνει συνεχώς τον διακόπτη μιας χώρας για λόγους "έτσι να δούμε πως θα κυλίσουν τα πράγματα και έχει ο Θεός" .....από εκεί και πέρα , μιας και είμαστε σε αυτό το τόπικ, έχουμε δει από τις προηγούμενες δυο κορονο-εξεταστικές ότι παρουσιάζονται προβλήματα σε πολλαπλές βάσεις πχ. στην οργάνωση καθ' αυτή (αλλάζουν ημερομηνίες και τρόποι εξέτασεις , δηλώσεις υπευθυνότητας σε ανεύθυνες τακτικές κτλ..), στους καθηγητές (για κάποιον λόγο μια αντιδραστική συμπεριφορά θα έλεγα με θέματα που αυξάνουν την δυσκολία σε αντιδιαστολή με μείωση του χρόνου, σαν εκδικητική συμπεριφορά του τύπου "δεν θα αντιγράψετε εσείς , θα σας δείξουμε τι θα πάθετε" κλπ,ή τουλάχιστον έτσι το εκλαμβάνω εγώ)και εννοείται τέλος στους φοιτητές ( ερωτηματικά για το αδιάβλητο της διαδικασίας σε συνδυασμό με αίτημα κλειστών καμερών κλπ..) και σίγουρα σωρεία προβλημάτων που μπορεί να αναφέρει ο καθείς ! στο δια ταύτα, προτείνω , όπως το έχω ξαναδηλώσει σε καθηγητές , αν είναι να γίνει από απόσταση η εξεταστική ,τότε λύση θεμάτων σε χαρτί και σκανάρισμα οι απαντήσεις και δεύτερον ανοιχτές κάμερες ( καταλαβαίνω τα αιτήματα για προστασία δεδομένων και άλλα , μα νομίζω είναι ο μοναδικός τρόπος να μοιάζουν οι εξετάσεις με τις παραδοσιακές , να τις προσεγγίζουν έστω ). ΑΝ μέχρι τότε επιτρέπεται δια ζώσης εξέταση ,θα πρέπει τα "μόνα" που μπορούν να γίνουν να εξεταστεί αρχικά η ύπαρξη ή μη των εγχώριων μετακινήσεων και δεύτερον , φοιτητές που δεν μπορούν να παρευρεθούν στην εξέταση για ιατρικούς λόγους να υπάγονται στην παραπάνω κατηγορία εξ αποστάσεως εξέτασης ! γνώμη μου...