dman έγραψε:για ποιες ευθύνες φοιτητών αναφέρεστε που δεν έχουν επίγνωση και δεύτερον
Παράδειγμα, να αφιερώσουν ένα λεπτό για να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής στο μάθημα εγκαίρως, και όχι να βρεθούν 50 άτομα να ζητάνε να μπουν εκ των υστέρων στο σύστημα, αναφέροντας κάθε πιθανή και απίθανη δικαιολογία.
dman έγραψε:ποια ήταν η δικιά σας ευθύνη , στην εξεταστική του Σεπτεμβρίου , που απαντώντας με αοριστολογίες για την μορφή της εξέτασης του μαθήματός σας , δίχως να κάνετε καμία δοκιμή νωρίτερα για να καταλάβουμε περί τίνος πρόκειται , προκαλέσατε μέγιστη σύγχυση τη ημέρα της εξέτασης , εξηγώντας πάλι την διαδικασία με κενές πληροφορίες ? ( θυμάμαι να λέτε , ένα λεπτό πριν ξεκινήσει η εξέταση , θέλω στα κενά να γράψετε τις απαντήσεις , όχι ολόκληρες , περιληπτικά !) τι σημαίνει αυτό σε ένα μάθημα με υπολογισμούς και πράξεις ? αν δεν μπέρδεψε αυτό το (τραγελαφικό) σκηνικό .ζητάω συγνώμη !
Αναγνωρίζω ότι η εξέταση δεν πήγε καλά, άρα εμείς που την οργανώσαμε σαφώς και φέρουμε ευθύνη. Περιμένω όμως να παραδεχτείτε ότι μόνο τίμια δεν ήταν η εξέταση αυτή, όπως δυστυχώς και πολλές άλλες που έχω υπόψη μου.
dman έγραψε:πάντως 25% επιτυχία είχε το μάθημα , με μέσο όρο 3,27 ή 67 δεν θυμάμαι !
Ο μέσος όρος πρέπει να κριθεί βάσει των συμμετοχών. Ξαφνικά, σε εξεταστική Σεπτεμβρίου εμφανίστηκαν 220 άτομα, ενώ όλα τα προηγούμενα χρόνια η συμμετοχή ήταν στο μισό ή και λιγότερο (πέρσι 90!). Αυτό σημαίνει ότι πολλοί συνάδελφοί σας, με λιγότερη επαφή με το μάθημα από το σύνηθες, συμμετείχαν στην εξέταση, το οποιο βεβαίως δεν είναι καθόλου κατακριτέο. Πάντως, στην τελική βαθμολογία που εστάλη στη Γραμματεία το ποσοστό επιτυχίας ανέβηκε περίπου στο 35%, μετά την επαναξιολόγηση (που πάντα οφείλουμε να κάνουμε, σταθμίζοντας διάφορα κριτήρια).