Ό,τι να 'ναι απορίες

Συζητήστε θέματα παντός ενδιαφέροντος.

Re: Ό,τι να 'ναι απορίες

Δημοσίευσηαπό Ramrod » Τετ, 23 Οκτ 2019 6:39 pm

Ξέρει κανείς ποιός ευθύνεται που κάποια μαθήματα στο MyCourses είναι με άλλους κωδικούς ή/και σε άλλα εξάμηνα απ΄ότι προβλέπεται;
Άβαταρ μέλους
Ramrod

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό geoagg » Τετ, 23 Οκτ 2019 8:16 pm

Αυτό θέλει προσοχή. Το αναλαμβάνω.
geoagg

Δημοσίευσηαπό Nakalom_1 » Πέμ, 24 Οκτ 2019 11:00 pm

Παιδιά στην εγγραφή, στο "Υποβληθείσα δήλωση μαθημάτων" τι σας βγάζει κάτω από το κατάσταση; Εμένα μου βγάζει Αναμονή, λες και δεν την έχει δεχτεί ενώ την είχα κάνει πριν την αναβολή και μου είχε έρθει και mail ότι έγινε αποδεκτή. Επίσης μέσα στη δήλωση μαθημάτων μου βγάζει το κουμπί Ακύρωση και δημιουργία νέας (ενώ νομίζω υποτίθεται ότι αφού οριστικοποιήσεις τη δήλωση μπορείς να την αλλάξεις μόνο στη γραμματεία) αλλά ποιό κάτω λέει ότι καταχωρήθηκε.
Άβαταρ μέλους
Nakalom_1

Έτος εισαγωγής: 2016

Δημοσίευσηαπό Joker1 » Πέμ, 24 Οκτ 2019 11:47 pm

Nakalom_1 έγραψε:Παιδιά στην εγγραφή, στο "Υποβληθείσα δήλωση μαθημάτων" τι σας βγάζει κάτω από το κατάσταση; Εμένα μου βγάζει Αναμονή, λες και δεν την έχει δεχτεί ενώ την είχα κάνει πριν την αναβολή και μου είχε έρθει και mail ότι έγινε αποδεκτή. Επίσης μέσα στη δήλωση μαθημάτων μου βγάζει το κουμπί Ακύρωση και δημιουργία νέας (ενώ νομίζω υποτίθεται ότι αφού οριστικοποιήσεις τη δήλωση μπορείς να την αλλάξεις μόνο στη γραμματεία) αλλά ποιό κάτω λέει ότι καταχωρήθηκε.

Είχα κάνει τη δήλωση 4 μέρες πριν δώσουν την τελευταία αναβολή, περίμενα για το μαιλ της επιβεβαίωσης άλλα τίποτα. Πήγα στη γραμματεία να ρωτήσω γιατί συμβαίνει αυτό και μου είπαν να περιμένω λίγο ακόμα και θα μου έρθει, εν τέλει δεν ήρθε ποτέ. Ξαναπήγα την τέταρτη (εχθές) και μου λένε ότι πρέπει να κλείσει το σύστημα και μετά θα πάρει αριθμό πρωτοκόλλου η αίτηση. Γενικά ούτε αυτοί απ ότι κατάλαβα ξέρουν τι γίνεται. Σου προτείνω να βγάλεις μια φωτοτυπία την αίτηση για κάθε ενδεχόμενο.
Joker1

Δημοσίευσηαπό karn » Παρ, 25 Οκτ 2019 1:04 am

Nakalom_1 έγραψε:Παιδιά στην εγγραφή, στο "Υποβληθείσα δήλωση μαθημάτων" τι σας βγάζει κάτω από το κατάσταση; Εμένα μου βγάζει Αναμονή, λες και δεν την έχει δεχτεί ενώ την είχα κάνει πριν την αναβολή και μου είχε έρθει και mail ότι έγινε αποδεκτή. Επίσης μέσα στη δήλωση μαθημάτων μου βγάζει το κουμπί Ακύρωση και δημιουργία νέας (ενώ νομίζω υποτίθεται ότι αφού οριστικοποιήσεις τη δήλωση μπορείς να την αλλάξεις μόνο στη γραμματεία) αλλά ποιό κάτω λέει ότι καταχωρήθηκε.

Kαι εμενα ετσι ειναι και απο τοτε που ειμαι στη σχολη ετσι ηταν.
Το mail που ηρθε ηταν απλα για την επιβεβαιωση της εγγραφης στο εξαμηνο και οχι για την δηλωση μαθηματων.
Το ''αναμονη'' το γραφει γιατι δεν εκλεισε το συστημα για να τις περασουν σε κατασταση ''οκ''.
Εσυ μπορεις μεχρι και αυριο να αλλαξεις αν θες αυτα που εχεις δηλωσει (γι αυτο και το κουμπι ''Ακύρωση και δημιουργία νέας'')
Θα ακυρωθει λοιπον η υπαρχουσα και θα ισχυει η τελευταια υποβληθεισα.
karn

Δημοσίευσηαπό Nakalom_1 » Παρ, 25 Οκτ 2019 5:09 pm

Είχα κάνει τη δήλωση 4 μέρες πριν δώσουν την τελευταία αναβολή, περίμενα για το μαιλ της επιβεβαίωσης άλλα τίποτα. Πήγα στη γραμματεία να ρωτήσω γιατί συμβαίνει αυτό και μου είπαν να περιμένω λίγο ακόμα και θα μου έρθει, εν τέλει δεν ήρθε ποτέ. Ξαναπήγα την τέταρτη (εχθές) και μου λένε ότι πρέπει να κλείσει το σύστημα και μετά θα πάρει αριθμό πρωτοκόλλου η αίτηση. Γενικά ούτε αυτοί απ ότι κατάλαβα ξέρουν τι γίνεται. Σου προτείνω να βγάλεις μια φωτοτυπία την αίτηση για κάθε ενδεχόμενο.

Εμένα το mail μου είχε έρθει την μεθεπόμενη μέρα από την δήλωση αλλά απ' ότι λέει και ο karn, ήταν μόνο για εγγραφή στο εξάμηνο και όχι για τα μαθήματα. Έγινε σίγουρα δεκτή γιατί έβγαλα και βεβαίωση σπουδών. Τώρα γιατί εσένα δεν σου ήρθε mail δεν ξέρω. Στο "Εγγραφή σε εξάμηνο" στην κατάσταση δεν σου γράφει Ο.Κ. ;

Kαι εμενα ετσι ειναι και απο τοτε που ειμαι στη σχολη ετσι ηταν.
Το mail που ηρθε ηταν απλα για την επιβεβαιωση της εγγραφης στο εξαμηνο και οχι για την δηλωση μαθηματων.
Το ''αναμονη'' το γραφει γιατι δεν εκλεισε το συστημα για να τις περασουν σε κατασταση ''οκ''.
Εσυ μπορεις μεχρι και αυριο να αλλαξεις αν θες αυτα που εχεις δηλωσει (γι αυτο και το κουμπι ''Ακύρωση και δημιουργία νέας'')
Θα ακυρωθει λοιπον η υπαρχουσα και θα ισχυει η τελευταια υποβληθεισα.

Ευχαριστώ πολύ!! Εισουν κατατοπιστικότατη/ος. Πράγματι το λέει και στις οδηγείς (τις οποίες δεν διάβασα χθες.... :wtf: )
https://reg.central.ntua.gr/gram/EggrCV.nsf/frmhelp?openform
Άβαταρ μέλους
Nakalom_1

Δημοσίευσηαπό scriptame » Τετ, 30 Οκτ 2019 1:09 am

Ξέρει κανένας μέχρι πότε είναι η διορία για κάρτα σίτισης?
Πήρε καμμία παράταση?
Άβαταρ μέλους
scriptame

Έτος εισαγωγής: 2011

Δημοσίευσηαπό Nakalom_1 » Τετ, 30 Οκτ 2019 10:57 pm

Μέχρι αύριο είναι η διορία
https://www.ntua.gr/el/news/announcements/item/1169-anakoinosi-gia-ti-dorean-sitisi-ton-foititon-tou-e-m-polytexneiou-akad-etous-2019-2020

Για παράταση δεν έχω δει κάτι...
Άβαταρ μέλους
Nakalom_1

Δημοσίευσηαπό Joker1 » Πέμ, 31 Οκτ 2019 4:07 pm

Παιδιά καλησπέρα, δήλωσα το εργαστήριο γεωτεχνικής 2ου έτους, στέλνοντας με μαιλ το έντυπο που είχαν ανεβάσει στο σίτε της σχόλης. Σήμερα που πέρασαν τα μαθήματα στην καρτέλα αυτό δεν το έχουν περάσει , έχει κάνεις το ίδιο πρόβλημα ??
Joker1

Δημοσίευσηαπό Darkiz » Πέμ, 31 Οκτ 2019 4:48 pm

Joker1 έγραψε:Παιδιά καλησπέρα, δήλωσα το εργαστήριο γεωτεχνικής 2ου έτους, στέλνοντας με μαιλ το έντυπο που είχαν ανεβάσει στο σίτε της σχόλης. Σήμερα που πέρασαν τα μαθήματα στην καρτέλα αυτό δεν το έχουν περάσει , έχει κάνεις το ίδιο πρόβλημα ??

Νομιζω οτι αυτα θα τα περασουν μετα.
Τωρα περασαν μονο τα ηλεκτρονικά γιατι έτσι κ αλλιως με ενα κουμπακι τα περνανε οποτε ειναι πιο ευκολο.
Ας απαντήσει ομως και καποιος που εχει κανει κ αυτος αιτηση.
Darkiz

Έτος εισαγωγής: 2017

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενικές Συζητήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες