RaR-RiP έγραψε:Όχι αποφασίστηκε κατάληψη και κινητοποίηση για να εμποδίστει η ψήφιση της ισοτιμισης των πτυχίων μας με αυτά των ιδιωτικών κολλεγίων
εξίσωσης για το θεό δηλαδή
Συντονιστής: University Editors
RaR-RiP έγραψε:Όχι αποφασίστηκε κατάληψη και κινητοποίηση για να εμποδίστει η ψήφιση της ισοτιμισης των πτυχίων μας με αυτά των ιδιωτικών κολλεγίων
Parakratikos έγραψε:Δε θα νομιμοποιήσω με τη παρουσία μου ακραίους φασιστικούς κύκλους που επιβουλεύονται τη Δημοκρατία, πόσο μάλλον τραμπούκους. Μου προκαλεί δυσανεξία & τάση προς έμετο η συνύπαρξη με κομμουνιστικά υπολείμματα και άεργα υβρίδια του συνδικαλισμού.
μουχαλασετοspace έγραψε:Parakratikos έγραψε:Δε θα νομιμοποιήσω με τη παρουσία μου ακραίους φασιστικούς κύκλους που επιβουλεύονται τη Δημοκρατία, πόσο μάλλον τραμπούκους. Μου προκαλεί δυσανεξία & τάση προς έμετο η συνύπαρξη με κομμουνιστικά υπολείμματα και άεργα υβρίδια του συνδικαλισμού.
Έκλεισαν τα γραφεία στη Μεσογείων, κάπου πρέπει να περάσετε και σεις την ώρα σας, καταλαβαίνω. Οι φασιστικοί κύκλοι (ευτυχώς) έχουν τόση σχέση με τη σχολή όση έχει το ζαμπόν με το ταμπόν.
perissos έγραψε:https://www.foititikanea.gr/%CF%86%CE%BF%CE%B9%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%AE%CF%82/16937-2019-%CE%B4%CF%8D%CE%BF-%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%85%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%B5%CE%BD-%CF%8E%CF%81%CE%B1-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%86%CE%BF%CE%B9%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D-%CF%83%CF%85%CE%BB%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%85%CF%84%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CE%BF
δειτε προπαγανδα και fake news....
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες