Trauma εθνικά Μακεδόνας Πατριώτης από πιτσιρίκι.
Έμαθε μπάλα στις φτωχογειτονιές των Σκοπίων
trauma έγραψε:Sceptic δεν ξέρω αν θυμάσαι μια συζήτηση εδώ πριν κάτι μήνες. Που έγραφες εσύ και άλλοι ότι ο Τίτο δημιούργησε αυτή την ιστορία για ύπαρξη Μακεδονικού έθνους. Και εγώ σου εξηγούσα ότι άνθρωποι αισθάνονταν και δήλωναν σκέτο Μακεδόνες πολύ πριν τον Τίτο. Για αυτό το πόσταρα. Το άρθρο ανέβασα γιατί περιέχει ιστορικά στοιχεία έγκυρα ως προς αυτό το συγκεκριμένο κομμάτι, ο συγγραφέας δεν με απασχολεί, δεν τον έχω ψάξει καν. Αυτό και τίποτα άλλο.
ScepticEngineer έγραψε:Παρέμβαση Έκτορα Κουφοντίνα
στην επέτειο της δολοφονίας του Θάνου Αξαρλιάν
Μα ποσο ηλιθιος πραγματικα....Spoiler: show
KMPEN έγραψε:Γιατι, τι περιεργο ειπε? Ολος ο ντορος γινεται γινεται μονο γυρω απο τη δολοφονια του Θανου. Ολα τα υπολοιπα θυματα της 17Ν εν τελει ειναι ή δεν ειναι "αθωοι"? Εσυ θα μας πεις.
KMPEN έγραψε:Ωχ φιλε, σε ευχαριστω! Παλι καλα που με "παρεπεμψες" σε αυτη την γεματη πληροφοριες και γνωσεις λιστα σου γιατι, οπως και να το κανουμε, μια αναζητηση στην wiki δεν ειναι και τοσο ευκολη για κανεναν απο εμας. Που να αναζητας μονος σου... ευτυχως υπαρχουν σκεπτομενοι μηχανικοι να παρεχουν γνωση και ενημερωση στον οποιονδηποτε (ασχετως αν τη ζητησε ή οχι). Όσο για τη φωτογραφία του post "αριστεροι υπερασπιζονται τον Κουφοντινα" δειχνεις οτι στο μυαλο σου ολα ειναι αχταρμας. Τι να σου πω, ολοι οι αριστεροι ταχθηκαν υπερ της ενοπλης επαναστασης και τρομοκρατιας της 17Ν... σιιιιγουρα! Φανταζομαι και ο σημερινος "Ρουβικωνας" χαιρει της υπερασπισης και της συμπαραστασης ολου του αριστερου κινηματος της Ελλαδας. Ε, καλα δεν τα λεω?! Αν εχεις διαβασει κειμενα της 17Ν και του Δ. Κουφοντινα συγκεκριμενα και βρισκεις τα λεγομενα τους αναληθη ή ηλιθια, τοτε το προβλημα σου και η κοντρα σου με τη 17Ν εχει να κανει με τη βαση, με τον τροπο σκεψης και με την ιδεολογια της οργανωσης. Κανενας Αξαρλιαν και κανενας τουριστας δε σου φταιει, σου φταιει η διαφωνια σου με δαυτους.
Επιστροφή στο Πολιτική-Κοινωνική Συζήτηση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Bing [Bot] και 0 επισκέπτες