trauma έγραψε:Εννοείς να το δηλώσω στη γραμματεία; Δεν θέλω να το πάρω το μάθημα, μόνο το βιβλίο, μιας και για το επιλογής μου δεν έχει βιβλίο ο εύδοξος.
Αυτο που εννοει (νομιζω) ο Master ειναι το εξης:
Εχεις δικαιωμα να παρεις απο τον Ευδοξο τον ιδιο αριθμο βιβλιων με τα μαθηματα που οριζονται απο το προγραμμα σπουδων. Π.χ. 10 μαθηματα=δικαιωμα για 10 βιβλια. Τι γινεται αν καποιο μαθημα δεν εχει διαθεσιμο βιβλιο στον Ευδοξο? Μπορεις να παρεις καποιο βιβλιο για ενα αλλο μαθημα. Το θεμα ειναι οτι ο Ευδοξος διασταυρωνει τις δηλωσεις βιβλιων με τις δηλωσεις μαθηματων, οποτε δεν μπορεις να παρεις βιβλιο για ενα μαθημα στο οποιο δεν εισαι εγγεγραμμενος. Μια "παρακαμψη" αυτου του συστηματος ειναι να δηλωσεις ενα μαθημα ως "επιπλεον" στη δηλωση σου με μονο σκοπο να παρεις το αντιστοιχο βιβλιο. Το πλεονεκτημα ειναι οτι τα "επιπλεον" μαθηματα δεν χρεωνονται ως οφειλες, οποτε μπορεις απλα να το δηλωσεις και να μην εξεταστεις ποτε, χωρις να το χρωστας.
Αυτο εχω ακουσει οτι ισχυει, αλλα δεν το χω δοκιμασει ο ιδιος για να σου πω με βεβαιοτητα οτι ισχυει