Συντονιστής: University Editors
mary125 έγραψε:Με τα ειδικα γεωτεχνικά έργα τι παιζει;
οποιος εχει περασει τη Τεχνικη Γεωλογια υποχρεουται να επιλεξει ενα μαθημα απο την συγκεκριμενη ομαδα, ενω οποιος δεν το εχει περασει πρεπει να δηλωσει 2 μαθηματα της ομαδας. Η μιγαδικη αναλυση δεν μετραει σαν επιλογη για οσους την εχουν περασει.
fiddlerontheroof έγραψε:Μεταφέρω από την ομάδα του φβ του 4ου ετους:οποιος εχει περασει τη Τεχνικη Γεωλογια υποχρεουται να επιλεξει ενα μαθημα απο την συγκεκριμενη ομαδα, ενω οποιος δεν το εχει περασει πρεπει να δηλωσει 2 μαθηματα της ομαδας. Η μιγαδικη αναλυση δεν μετραει σαν επιλογη για οσους την εχουν περασει.
vee έγραψε:fiddlerontheroof έγραψε:Μεταφέρω από την ομάδα του φβ του 4ου ετους:οποιος εχει περασει τη Τεχνικη Γεωλογια υποχρεουται να επιλεξει ενα μαθημα απο την συγκεκριμενη ομαδα, ενω οποιος δεν το εχει περασει πρεπει να δηλωσει 2 μαθηματα της ομαδας. Η μιγαδικη αναλυση δεν μετραει σαν επιλογη για οσους την εχουν περασει.
εγώ που έχω περάσει ήδη τις μιγαδικες , δεν μου επιτρέπεται να τις επιλέξω αλλά ούτε και απαλλάσσομαι από ένα επιλογής ; Δηλαδή είμαι υποχρεωμένη να δηλώσω δυο και το ένα να είναι υποχρεωτικά τεχνική γεωλογία ;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες