Τελική Έκδοση του ΝΠΣ

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Τελική Έκδοση του ΝΠΣ

Δημοσίευσηαπό Nestoras » Παρ, 22 Σεπ 2017 1:06 pm

Νομίζω το έχω .... δίνω ένα παράδειγμα για καλύτερη κατανόηση.
Ας πούμε ότι δεν έχω περάσει Τεχνική Γεωλογία και έχω περάσει Υδροηλεκτρικά (τυχαίο το παράδειγμα ! )
Με το νέο προγραμμα αφού είναι στην ίδια ομάδα το απαλλάσσομαι . Όχι γιατί σύμφωνα με τις μεταβατικές πρέπει επιλέξω ένα άλλο από αυτήν την ομάδα παρότι έχω περάσει ήδη ένα . Αυτό εννοεί ο ποιητής με το επιπλέον
Άβαταρ μέλους
Nestoras

Έτος εισαγωγής: 2013

Δημοσίευσηαπό Curakos » Παρ, 22 Σεπ 2017 1:10 pm

Οι διατάξεις λένε ότι όσοι χρωστάνε επιλογής 2ου , 3ου και 5ου απαλλάσσονται, όπως επίσης και για το "Εισαγ. στο Σιδηροπαγές Σκυρόδεμα" . Δηλάδη αυτοί που τα έχουν περάσει ήταν μ@λ@κες και θα τα έχουν μια απλή αναφορά στην αναλυτική? Υπάρχει περίπτωση να πάρεις απαλλαγή για κάποιο άλλο μάθημα σαν ένα είδος ανταλλαγής, ώστε το σύνολο των μαθημάτων που απαιτούνται να περαστούν να είναι ο ίδιος?
Άβαταρ μέλους
Curakos

Έτος εισαγωγής: 2014

Δημοσίευσηαπό Nestoras » Παρ, 22 Σεπ 2017 1:16 pm

Curakos έγραψε:Οι διατάξεις λένε ότι όσοι χρωστάνε επιλογής 2ου , 3ου και 5ου απαλλάσσονται, όπως επίσης και για το "Εισαγ. στο Σιδηροπαγές Σκυρόδεμα" . Δηλάδη αυτοί που τα έχουν περάσει ήταν μ@λ@κες και θα τα έχουν μια απλή αναφορά στην αναλυτική? Υπάρχει περίπτωση να πάρεις απαλλαγή για κάποιο άλλο μάθημα σαν ένα είδος ανταλλαγής, ώστε το σύνολο των μαθημάτων που απαιτούνται να περαστούν να είναι ο ίδιος?

Νομιζω πως απλά ειμαστε μαλάκες

Υ.Σ συμφωνα με τον κανονισμο του Ελληνικού Κοινοβουλίου το μαλακες δε λογιζεται ως υβρις
Άβαταρ μέλους
Nestoras

Έτος εισαγωγής: 2013

Δημοσίευσηαπό scriptame » Παρ, 22 Σεπ 2017 1:29 pm

Nestoras έγραψε:
Curakos έγραψε:Οι διατάξεις λένε ότι όσοι χρωστάνε επιλογής 2ου , 3ου και 5ου απαλλάσσονται, όπως επίσης και για το "Εισαγ. στο Σιδηροπαγές Σκυρόδεμα" . Δηλάδη αυτοί που τα έχουν περάσει ήταν μ@λ@κες και θα τα έχουν μια απλή αναφορά στην αναλυτική? Υπάρχει περίπτωση να πάρεις απαλλαγή για κάποιο άλλο μάθημα σαν ένα είδος ανταλλαγής, ώστε το σύνολο των μαθημάτων που απαιτούνται να περαστούν να είναι ο ίδιος?

Νομιζω πως απλά ειμαστε μαλάκες

Υ.Σ συμφωνα με τον κανονισμο του Ελληνικού Κοινοβουλίου το μαλακες δε λογιζεται ως υβρις

Μαλάκες είμαστε έτσι και αλλιώς που αφήσαμε να περάσει αυτό το πρόγραμμα και ξαφνικά συνειδητοποιούμε πριν το νέο έτος τι κοτσάνα είναι.
Επίσης φάγαμε καλό παραμύθι ότι θα γλιτώναμε και μαθήματα για να περάσει πιο εύκολα,αλλά τζίφος και αυτό.
Άβαταρ μέλους
scriptame

Έτος εισαγωγής: 2011

Δημοσίευσηαπό GiannisRad » Παρ, 22 Σεπ 2017 2:11 pm

...που αφήσαμε να περάσει...

Τρελαινομαι
Άβαταρ μέλους
GiannisRad

Δημοσίευσηαπό GiannisRad » Παρ, 22 Σεπ 2017 2:18 pm

-Ελα φιλε τι λεει καλα?
-Ασε με ρε συ, ειμαι πολυ μαλακας.
-Γιατι ρε τι εγινε?
-Γιατι στην σχολη που πηγα να μαθω 5 πραγματα, εμαθα παραπανω απο τον αλλο ρε συ!
-Κατσε, δεν ειναι καλυτερα να μαθαινεις παραπανω?
-Ουτε καν φιλε, εκτος αν κερδιζεις κατι παραπανω.
-Η παραπανω γνωση δεν πιανεται για κερδος?
-Ναι ρε πιαχαχαΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.
Άβαταρ μέλους
GiannisRad

Δημοσίευσηαπό Astrix » Παρ, 22 Σεπ 2017 2:37 pm

Πηγα στη γραμματεια σημερα να ρωτησω για τις γεωδαιτικες...μου ειπαν οτι τις χρωσταω ή αλλιως να παρω καποιο αλλο επιλογης απο την ομαδα..και αν δε γινει εμβολιμη?καλο πτυχιο τον Ιουλιο μαλακα που νομιζες οτι θα επαιρνες απαλλαγη μιας και ετσι αφησαν να εννοηθει και οι διδασκοντες με την ανακοινωση που εχουν αναρτησει..Εκανα μια αιτηση να παρω απαλλαγη..οσοι εχετε το ιδιο θεμα να πατε να κανετε ή ακομα καλυτερα να μαζευτουμε να παμε ολοι στο γραφειο του Κουτσογιαννη μπας και...
Ατζγκόνια νταραβόνια νταφάσα..Μία μία..
Άβαταρ μέλους
Astrix

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό Curakos » Παρ, 22 Σεπ 2017 2:45 pm

Γιαννάκη επειδή δεν κάνουμε όλοι ζωάρα στην σχολή (φυσικά καλά κάνεις και εγώ έτσι έκανα στην ηλικία σου) και δεν έχουμε όλο τον χρόνο του κόσμου, θα ήθελα ο χρόνος που διαθέτω για να ασχοληθώ και να περάσω ένα μάθημα να μην πάει χαμένος. Και ναι, όσο και αν σε σοκάρω, στην περιπτωσή μου αυτή την έξτρα γνώση την θεωρώ χαμένο χρόνο. Αν ήθελα να διαθέσω χρόνο για μαθήματα-σεμινάρια θα έκανα άλλα της επιλογής μου πιο χρήσιμα.
Τώρα αν εσύ τα βλέπεις όλα ιδανικά και ωραία με το ΝΠΣ είναι δικό σου πρόβλημα. Η ανοργανωσιά στο μεγαλείο της για μένα...
Άβαταρ μέλους
Curakos

Δημοσίευσηαπό morton » Παρ, 22 Σεπ 2017 2:46 pm

Αυτή η ομάδα επιλογής 101 που εμφανίζεται και στο 1ο και στο 5ο εξάμηνο με έχει μπερδέψει.
Εγώ που έχω περάσει από αυτά μόνο Παραστατική θα πρέπει να δώσω κι άλλο?
Παρόλο που τα υπόλοιπα μαθήματα της ομάδας αυτής παλιά ήταν επιλογής τα οποία έχω περάσει (Πολεοδομία αντί Ενεργειακής και Matlab αντί Βελτιστοποίησης)?
morton

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό trauma » Παρ, 22 Σεπ 2017 3:15 pm

Astrix έγραψε:Πηγα στη γραμματεια σημερα να ρωτησω για τις γεωδαιτικες...μου ειπαν οτι τις χρωσταω ή αλλιως να παρω καποιο αλλο επιλογης απο την ομαδα..και αν δε γινει εμβολιμη?καλο πτυχιο τον Ιουλιο μαλακα που νομιζες οτι θα επαιρνες απαλλαγη μιας και ετσι αφησαν να εννοηθει και οι διδασκοντες με την ανακοινωση που εχουν αναρτησει..Εκανα μια αιτηση να παρω απαλλαγη..οσοι εχετε το ιδιο θεμα να πατε να κανετε ή ακομα καλυτερα να μαζευτουμε να παμε ολοι στο γραφειο του Κουτσογιαννη μπας και...

Στις αρχικές μεταβατικές που είχαν ανέβει έγραφαν ότι με αίτηση μπορεί να αντικατασταθεί ένα επιλογής που καταργείται (π.χ αν έχεις περάσεις φιλοσοφία) με ένα αντίστοιχο που υπάρχει και στο ΝΠΣ (οικονομικά). Οπότε δες και αυτή την επιλογή, και καλή τύχη !
Άβαταρ μέλους
trauma

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες