Επισυνάπτω και τα θέματα των εξετάσεων του 2015 που στάλθηκαν από τους διδάσκοντες για όποιον/α δεν είναι στην mailing list, καθώς και επίλυση των ασκήσεων 2,3 (με κάθε επιφύλαξη για λάθη).
Κατά τη γνώμη μου θα μπορούσε να υπάρχει και σε αυτό το μάθημα, το πολυ καλό υλικό παλιών θεμάτων που έχει η ομάδα της ιτιάς στα υπόλοιπα μαθήματά της. Λύνει εξαιρετικά τυπικά προβλήματα που δημιουργούνται (χρόνου, "παραπαιδείας", ανάγκης διαρκούς παρακολούθησης κλπ).
mamassis έγραψε: Ο κ. Κουτσογιάννης έχει μεγάλη εμπειρία στη διαχείριση υδροενεργειακών συστημάτων, αλλά του αρέσει να επιλέγει πτυχές που προξενούν αντιδράσεις στο κοινό. Νομίζω όμως ότι για αυτό τον φωνάζουν σε διαλέξεις σε όλο τον κόσμο. Δείτε το σαν τα Κοαν του Βουδισμού Ζεν που εγείρουν τη συνείδηση.
Επισυνάπτω και την υδροηλεκτρικη τρολλιά της μέρας, αυτό το απόφθευγμα το οποίο πρέπει να γίνει διαφάνεια του χρόνου οπωσδήποτε στο : έγραψαν/ειπαν για τον κοσμήτορα. Και αφού πιάσαν το θρησκευτικό επιγόντως να προστεθεί και η διαφάνεια του "ο Ιησούς ήταν ο μόνος επαναστάτης", ρήση που συναγωνίζεται αυτήν της δίωξης του ομοφυλόφυλου Κολμογκοροφ.
Αφιερώνω και εγώ ένα κοάν:
http://leninreloaded.blogspot.gr/2012/1 ... _2802.html