Εγώ αυτό που κατάλαβα είναι ότι για κάθε πλάκα ή υποστύλωμα που μου δίνει επιλέγω κατηγορία έκθεσης (XF1-XF4, XD1-XD3 κλπ) ανάλογα με τις συνθήκες που επικρατούν, και όταν ζητάει min κατηγορία αντοχής και min επικάλυψη, βρίσκω το max από τις κατηγορίες έκθεσης που έχω θέσει για κάθε πλάκα ή υποστύλωμα..
“Δε με ενδιαφέρει τι δουλειά κάνεις. Θέλω να μάθω τι λαχταράς- και αν τολμάς να ονειρευτείς ότι συναντάς αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου. Δε με ενδιαφέρει πόσων χρονών είσαι. Θέλω να μάθω αν θα κινδυνεύσεις να φανείς σαν χαζός- για την αγάπη- για τα όνειρά σου- για την περιπέτεια που είναι η ζωή.” Oriah Mountain Dreamer
“Δε με ενδιαφέρει τι δουλειά κάνεις. Θέλω να μάθω τι λαχταράς- και αν τολμάς να ονειρευτείς ότι συναντάς αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου. Δε με ενδιαφέρει πόσων χρονών είσαι. Θέλω να μάθω αν θα κινδυνεύσεις να φανείς σαν χαζός- για την αγάπη- για τα όνειρά σου- για την περιπέτεια που είναι η ζωή.” Oriah Mountain Dreamer
andrewtnt έγραψε:Καλησπέρα,στη λύση του epicas του 3ου θεματος 2014-2015 μπορείτε να μου πείτε πως προκύπτει και που βρίσκεται ο τύπος και γτ παίρνουμε ae-1?