nelina έγραψε:Ξέρει κάποιος τι υπολογίζει η συνάρτηση ABS που έχω βρει σε μερικές ασκήσεις;
ABS=absolut απόλυτη τιμή υπολογίζει...

Συντονιστής: University Editors
nelina έγραψε:Ξέρει κάποιος τι υπολογίζει η συνάρτηση ABS που έχω βρει σε μερικές ασκήσεις;
gandalf έγραψε:Αφού κάθε οικοδομή έχει 15 δοκίμια, και έχω 15 δοκίμια σε κάθε γραμμή και 15 γραμμές, το Ν δεν είναι 15? Τι νοημα έχει το <200 που δίνει??
akrovolistos έγραψε:gandalf έγραψε:Αφού κάθε οικοδομή έχει 15 δοκίμια, και έχω 15 δοκίμια σε κάθε γραμμή και 15 γραμμές, το Ν δεν είναι 15? Τι νοημα έχει το <200 που δίνει??
Κανένα μάλλον. Αγνόησέ το
aleka έγραψε:Ξερει κανεις αν στη FORTRAN επιτρεπεται το βημα(στην εντολη DO) να ειναι αρνητικο??
Ευχαριστω!!
PROGRAM FORAKI
DO 100 I=10,0,-1
100 WRITE(*,*) I
STOP
END
akrovolistos έγραψε:aleka έγραψε:Ξερει κανεις αν στη FORTRAN επιτρεπεται το βημα(στην εντολη DO) να ειναι αρνητικο??
Ευχαριστω!!
Αμέ.
Π.χ. ο παρακάτω κώδικας εκτυπώνει από το 10 έως το 0
- Κώδικας: Επιλογή όλων
PROGRAM FORAKI
DO 100 I=10,0,-1
100 WRITE(*,*) I
STOP
END
akis έγραψε:akrovolistos έγραψε:aleka έγραψε:Ξερει κανεις αν στη FORTRAN επιτρεπεται το βημα(στην εντολη DO) να ειναι αρνητικο??
Ευχαριστω!!
Αμέ.
Π.χ. ο παρακάτω κώδικας εκτυπώνει από το 10 έως το 0
- Κώδικας: Επιλογή όλων
PROGRAM FORAKI
DO 100 I=10,0,-1
100 WRITE(*,*) I
STOP
END
Δεν ξερω αν γενικα στη FORTRAN ισχυει κατι τετοιο παντως στη γλωσσα του Γιαννοπουλου δεν ισχυει με τπτ...
Το λεει ρητα στη σελ.121 οτι δλδ το βημα πρεπει να ειναι θετικη ακεραια σταθερα ή θετικη ακεραια μεταβλητη...
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης