31/03: Γενική Συνέλευση Φ.Σ.

Εδώ ανακοινώνονται οι διεργασίες των θεσμικών οργάνων της σχολής και σχολιάζεται η δραστηριότητα και το αποτέλεσμά τους.

Re: 31/03: Γενική Συνέλευση Φ.Σ.

Δημοσίευσηαπό drakoumel » Δευτ, 30 Μαρ 2015 3:30 am

Αν ακολουθήσω τη συλλογιστική σου πορεία για το ότι μόνο η μαζικότητα κρίνει την επιτυχία μιας πολιτικής γραμμής τότε μάλλον η χ.α και το ποτάμι έχουν σωστή γραμμή.Για να μιλήσουμε όμως λίγο σοβαρά πρώτα από όλα το αν οι αγωνιστές της εαακ είναι στη γυάλα του φοιτητικού συνδικαλισμού ή αν έχουν επαφή με το εργατικό κίνημα το αποδεικνύουν οι πράξεις τους στους αγώνες που δίνουν για την κυριακάτικη αργία, στους αγώνες που δίνουν στο σωματείο μισθωτών τεχνικών,στις πρωτοβουλίες ενάντια στις ελαστικές σχέσεις εργασίας που συγκροτούν(βλ. attack,λάντζα) και σε όλους τους χώρους που παλεύουν ενάντια στην εργοδοτική αυθαιρεσία. Επειδή λοιπόν αντιλαμβανόμαστε ότι θέλουμε να εκφράσουμε τον εργαζόμενο που θέλει να φάει και όχι να πάρει απλά λίγα ψίχουλα παραπάνω(που ούτε αυτά δεν παίρνει απ ότι φαίνεται) θα συνεχίσουμε να λέμε ότι το κίνημα πρέπει εκτός από οικονομικά να έχει και πολιτικά αιτήματα(ναι όλα αυτά που σου φαίνονται βερμπάλες) όχι γιατί εμείς είμαστε κόκκινοι κι εσείς ροζ(που είστε) αλλά γιατί χωρίς αυτά όση καλή διάθεση και να έχεις μένεις απλά στο ρόλο του ανοδιοτελή-τίμιου-αλτρουιστή-δίκαιου-χαλαρού αριστερού που βαφτίζει το νέο μνημόνιο που θα φέρει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ τον ιούνη συμφωνία για να έχει τη συνείδησή του καθαρή.Και ναι δε λέμε ότι είναι εύκολος ο δρόμος που προτάσσουμε,κοινωνικά αναγκαίος είναι.
Οσο για το πρόγραμμα σπουδών και για τις επιτροπές που σύσσωμη η αρεν έτρεξε να μπει για να το διαμορφώσει δε με εκπλήσσει αφού η επιθυμία για συνδιοίκηση ήταν πάντα στις θέσεις της. Εξηγήστε μου όμως αφού δεν είναι θέμα δομής αλλά προσώπων(κακών πρυτάνεων,διοικήσεων κτλ)τότε γιατί δεν πείθετε και τον συριζαίο πρύτανη του γεωπονικού να σταματήσει την εισβολή του επιχειρηματία κοντέλη που αγοράζει εργαστήρια και καθορίζει τα προγράμματα σπουδών ανάλογα με τις ανάγκες της ερευνας της εταιρίας του?εσείς δε μας είπατε σε πρόσφατη απόπειρα συνέλευσης ότι αν αλλάξουμε το πανεπιστήμιο θα αλλάξει και η παραγωγή(γελάει ο κόσμος)
Τέλος επειδή έχω βαρεθεί να ακούω περί αριστερόμετρου ναι λοιπόν υπάρχει!και επειδή βαριέμαι να γράφω παραθέτω το παρακάτω άρθρο
http://www.enikos.gr/mpogiopoulos/30099 ... arxei.html
Aν όχι εμείς τότε ποιοι;Αν όχι τώρα τότε πότε;
drakoumel
 
Δημοσιεύσεις: 26
Εγγραφή: Σάβ, 27 Οκτ 2012 1:32 pm
Έτος εισαγωγής: 2012

Re: 31/03: Γενική Συνέλευση Φ.Σ.

Δημοσίευσηαπό dionikkwna » Δευτ, 30 Μαρ 2015 11:28 am

Αριστερόμετρο: Εσείς που αντιμετωπίζετε το σύλλογο ως τσιφλίκι σας,πρέπει να χτυπάτε αρνητικό σκορ.
dionikkwna
 
Δημοσιεύσεις: 153
Εγγραφή: Κυρ, 10 Φεβ 2013 1:08 pm
Έτος εισαγωγής: 2008

Re: 31/03: Γενική Συνέλευση Φ.Σ.

Δημοσίευσηαπό OxYdO » Δευτ, 30 Μαρ 2015 1:18 pm

Εξηγήστε μου όμως αφού δεν είναι θέμα δομής αλλά προσώπων(κακών πρυτάνεων,διοικήσεων κτλ)τότε γιατί δεν πείθετε και τον συριζαίο πρύτανη του γεωπονικού

Είσαι σε πλήρη σύγχυση για το τι συνιστά μια δομή, τι τη διαπερνά και την επηρεάζει, τι ρόλο παίζουν τα πρόσωπα, κ.ο.κ. Επίσης, 1 μήνα μετά και δεν έχεις καταλάβει ακόμα τι λέει η Αρεν για αυτά.
Σας το έχω πει χιλιάδες φορές: Διαβάστε αυτόν τον έρμο τον Πουλαντζά. Καλό θα σας κάνει.


Αν ακολουθήσω τη συλλογιστική σου πορεία για το ότι μόνο η μαζικότητα κρίνει την επιτυχία μιας πολιτικής γραμμής τότε μάλλον η χ.α και το ποτάμι έχουν σωστή γραμμή

Στο κόσμο που η πολιτική γραμμή κρίνεται ΚΑΙ εκ του αποτελέσματος τότε ΝΑΙ. Για αυτά που θέλουν να πετύχουν μια χαρά γραμμή έχουν (το ποτάμι ίσως όχι τόσο). Δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις.
Το ότι σύσσωμος ο "κόσμος του κινήματος" ψήφισε συριζα και όχι ανταρσύα δεν είναι απλά επιτυχία του συριζα (και απόδειξη ότι ήταν πυρηνικό στοιχείο του κόσμου αυτού) , αλλά και αποτυχία της ανταρσύα.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
OxYdO Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr
 
Δημοσιεύσεις: 1643
Εγγραφή: Παρ, 07 Οκτ 2011 12:18 am
Έτος εισαγωγής: 2011

Re: 31/03: Γενική Συνέλευση Φ.Σ.

Δημοσίευσηαπό Tetris » Δευτ, 30 Μαρ 2015 5:40 pm

Το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο επικύρωσε τις υπογραφές για την αυριανή Συνέλευση του Συλλόγου.
Συνημμένα
Δ.Σ..jpg
Τα παραμύθια δεν είναι αλήθεια, αλλά τουλάχιστον δεν είναι ψέματα.
Tetris
 
Δημοσιεύσεις: 30
Εγγραφή: Σάβ, 05 Φεβ 2011 11:56 pm
Έτος εισαγωγής: 2010

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες