darko9 έγραψε:η ασκηση η οι ασκησεις λειτουργικης αναλυσης θα ειναι σαν τις εφαρμογες στο τελος η παιζει να πεσει και καποια ασκηση σαν τα παραδειγματα στις σελ 89-97 του βιβλιου?
Δεν νομίζω να πέσει άσκηση από αυτές τις σελίδες
darko9 έγραψε:τους τυπους θα μας τους δινει μονο στη λειτουργικη αναλυση η και σε μηχανολογια- αδρανη? οι τυποι θα ειναι με τα γρμματα μονο και θα πρεπει να ξερουμε τι σημαινει το καθε γραμμα δλδ ποιο μεγεθος αντιπροσωπευει?
Σε όλες τις ασκήσεις θα δίνεται το απαραίτητο τυπολόγιο σύμφωνα πάντα με τους καθηγητές. Το 2ο που ρωτάς ήταν και δική μου απορία στην οποία ο καθηγητής μου απάντησε "μην ανησυχέτε " , δεν ξέρω για σένα αλλά εμένα δεν μου φάνηκε διόλου καθησυχαστικό
queen έγραψε:ξέρει κανείς αν πρέπει να μάθουμε όλα τα δομικά μηχανήματα των σελ.47-49;
όχι δεν χρειάζεται να τα μάθεις, πιο χρήσιμο είναι να κοιτάξεις τις σελ. 49-54 αν σου δημιουργηθεί απορία καθώς λύνεις τις ασκήσεις για το τι είναι κάθε μηχάνημα
gypaetos έγραψε:Τυπολόγιο θα δίνεται?Οι γέφυρες είναι εκτός?
Μια στάνταρ ερώτηση (πέφτει συχνά) είναι "ποιες είναι οι κατασκευαστικές μέθοδοι των γεφύρων", μας είπε ότι η ύλη είναι μέχρι σελ 140, αλλά αυτή την ερώτηση την είχε αναφέρει ως sos
Πολλές από τις ερωτήσεις αυτές έχουν ήδη απαντηθεί σε προηγούμενα posts , θα παρακαλούσα να κάνετε μια αναζήτηση πριν δημοσιεύσετε την ερώτηση σας.