Η Τρολλιά της Ημέρας!

5 μέρες στη δουλειά για 1 νύχτα γκλαμουριά. Ας ξέρουμε τουλάχιστον ποια γκλαμουριά είναι καλύτερη.

Re: Η Τρολλιά της Ημέρας!

Δημοσίευσηαπό eX-mc » Κυρ, 07 Δεκ 2014 10:58 pm

c'est en faisant n'importe quoi
qu'on devient n'importe qui

Spoiler: show
δεν είναι πτήση, είναι πτώση με στυλ.
Άβαταρ μέλους
eX-mc
Site Admin

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό morisson » Δευτ, 08 Δεκ 2014 9:36 pm

...brothers and sisters of the pale forest
children of night
who among you will run with the hunt?
Άβαταρ μέλους
morisson
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό xvantsik » Δευτ, 08 Δεκ 2014 10:31 pm

Η φάση είναι αλλού
http://luben.tv/web/www/45898/
Άβαταρ μέλους
xvantsik Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2012

Δημοσίευσηαπό tsimento_lagneia » Δευτ, 08 Δεκ 2014 11:12 pm

νομίζω φήμες λένε ότι οι αρχιτέκτονες μάλλον έκλεισαν για Χριστούγεννα ..... :P :D
ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ: Αισιόδοξος με εμπειρία.
Άβαταρ μέλους
tsimento_lagneia

Δημοσίευσηαπό TheMaster » Τετ, 10 Δεκ 2014 12:05 am

"The funny thing about choosing sides is that you don't have to be all the way one one side or the other . It's okay to be feeling like 'this is the one I align a little bit more , ant it's not perfect,but at least there's stuff I can appreciate a little bit more on this side.'"
Άβαταρ μέλους
TheMaster

Έτος εισαγωγής: 2013

Δημοσίευσηαπό OxYdO » Τετ, 10 Δεκ 2014 2:40 am

Ο Φετινός προϋπολογισμός του Ιδρύματος και, ιδιαίτερα, ο προϋπολογισμός της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών (όπως ενημερωθήκαμε σήμερα) μπαίνει στην Τρολλιά της Ημέρας;
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
OxYdO Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2011

Δημοσίευσηαπό xvantsik » Τετ, 10 Δεκ 2014 11:18 am

Με 7μηνο ορίζοντα για το ίδρυμα για κάλυψη μόνο των βασικών αναγκών και αδυναμία λειτουργιας του ιδρύματος μετά φυσικά και μπαίνει. Ενδεικτικά προυπολογισμός ιδρύματος 4.200.000 επειδή απαιτείται να είναι πλεονασματικός ώστε να εμφανίσει η χώρα πρωτογενές πλεόνασμα ( :finger: :raspberry: ) καταλήγουμε στα 3.800.000. ΔΕΥ πολυτεχνείου το χρόνο: 2.700.000
Προυπολογισμός σχολής: 125.000 μέιωση 90%
Μάλλον μας δουλεύουν
Άβαταρ μέλους
xvantsik Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Δημοσίευσηαπό dannewyorker » Τετ, 10 Δεκ 2014 10:05 pm

ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΣΑΣ...
https://www.youtube.com/watch?v=TRnLuf3WbAs

:ellinofreneia:
Prepare your anus!!Winter is coming..
dannewyorker

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό neaoktana » Τετ, 10 Δεκ 2014 11:15 pm

«Μετά από 31 μέρες σκληρού και ανυποχώρητου αγώνα σταματώ την απεργία πείνας έχοντας σημειώσει μια σημαντική νίκη.
Η τροπολογία που ψηφίστηκε στην Βουλή με μοναδικό αποδέκτη εμένα, είχε μεγάλες διαφορές από τις αρχικές εξαγγελίες του Υπουργού Δικαιοσύνης κάνοντας εν τέλει αποδεκτή την απαίτηση μου ακόμα και αν αυτό συνεπάγεται το να "φοράω βραχιολάκι".
Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή η νίκη ήταν αποτέλεσμα της πολιτικής πίεσης που ασκήσαμε για αυτό και ο κόσμος του αγώνα και η Μαχητική Αναρχία είναι αδιαμφισβήτητα ηθικά, πολιτικά και πρακτικά οι μεγάλοι νικητές.
Ο πολύμορφος επαναστατικός αγώνας και εμείς ως πολιτικοί κρατούμενοι, βγαίνουμε πιο δυνατοί από αυτήν την μάχη.
Υψώνω την γροθιά μου στέλνοντας τους πιο θερμούς χαιρετισμούς και την απεριόριστη αγάπη μου σε όλους εκείνους τους συντρόφους που στάθηκαν δίπλα μου ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ!

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ

ΖΗΤΩ Η ΑΝΑΡΧΙΑ

Τα bold είναι δικά μου
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
neaoktana
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 1969

Δημοσίευσηαπό Nysta » Πέμ, 11 Δεκ 2014 12:35 am

η προσβολή ενός αγωνιστή που έβαλε σε κίνδυνο τη ζωή για ένα αυτονόητο δικαίωμα και έκανε την κυβέρνηση να τρικλίζει δεν χωράει εδώ. Ντροπή στον καθηγητή που παίρνει την πρωτοβουλία και σχολιάζει με αυτόν τον τρόπο. Δεν έχετε αντιληφθεί τον ρόλο σας στο ίδρυμα. Εγώ προσωπικά δε ζητάω από τους συντονιστές να φύγει η δημοσίευση, αλλά να λάβει τον μαζικό σχολιασμό του φόρουμ ως πρώτη μορφή αντίδρασης. Οποιαδήποτε σχέση και αν έχει κανείς με τον Ν.Ρωμανό δεν επιτρέπεται ούτε κατά διάνοια η προσβολή αυτού που πρεσβεύει αυτός ο αγώνας. Δε ζητάω ούτε ban ούτε τίποτα, κ. Κατσαρέλη οι πολιτικές σας απόψεις κατά την άποψή μου είναι επικίνδυνες, ενάντια στις συλλογικές διεκδικήσεις και τα κεκτημένα του κινήματος(σωφρονιστικό ή κατασταλτικό ίδρυμα θέλετε ;), και πρέπει να απολογηθείτε δημόσια, όπως πρόσφατα κάνατε όταν προσβάλλατε την κ.Τρουφάκου για κάτι πολύ πιο ανούσιο.
Η πληρότητα του μπλε κάδου είναι ευθέως ανάλογη με το επίπεδο του διαλόγου στο forum..
Άβαταρ μέλους
Nysta

Έτος εισαγωγής: 2009

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ψυχαγωγία/Χόμπυ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Majestic-12 [Bot] και 2 επισκέπτες