Ό,τι να 'ναι απορίες

Συζητήστε θέματα παντός ενδιαφέροντος.

Re: Ό,τι να 'ναι απορίες

Δημοσίευσηαπό Zagreus » Παρ, 14 Νοέμ 2014 7:33 pm

gousia έγραψε:Τωρα που ειναι και οι μερες τετοιες...Θα ηθελα να απαντησει καποιος της "ενωτικης αριστερας" αν η χουντα ηταν αμερικανοφερτη ή αν εστω ενας απο τους βασικοτερους λογους που κατελαβε την εξουσια ο Παπαδοπουλος ηταν η υποταγη της Ελλαδας στον αμερικανικο ιμπεριαλισμο.(Εγω νομιζα οτι η απαντηση ηταν προφανης,αλλα μαλλον δεν ειναι...)

Είμαι στην Ενωτική Αριστερά για τα κορίτσια (aka οπορτουνιστής) και απαντώ: την Χούντα μάλλον δεν την έφεραν οι Αμερικάνοι αλλά τη στήριξαν οι Αμέρικανοι όταν είδαν ότι τους βόλεψε. Τη μεταπολίτευση μάλλον δεν την έφεραν οι Αμερικάνοι αλλά τη στήριξαν οι Αμερικάνοι όταν είδαν ότι τους βόλεψε.
Άβαταρ μέλους
Zagreus Σημαντική βοήθεια & οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2014

Δημοσίευσηαπό neaoktana » Παρ, 14 Νοέμ 2014 7:47 pm

+5
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
neaoktana
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 1969

Δημοσίευσηαπό gousia » Παρ, 14 Νοέμ 2014 7:53 pm

Zagreus έγραψε:
gousia έγραψε:Τωρα που ειναι και οι μερες τετοιες...Θα ηθελα να απαντησει καποιος της "ενωτικης αριστερας" αν η χουντα ηταν αμερικανοφερτη ή αν εστω ενας απο τους βασικοτερους λογους που κατελαβε την εξουσια ο Παπαδοπουλος ηταν η υποταγη της Ελλαδας στον αμερικανικο ιμπεριαλισμο.(Εγω νομιζα οτι η απαντηση ηταν προφανης,αλλα μαλλον δεν ειναι...)

Είμαι στην Ενωτική Αριστερά για τα κορίτσια (aka οπορτουνιστής) και απαντώ: την Χούντα μάλλον δεν την έφεραν οι Αμερικάνοι αλλά τη στήριξαν οι Αμέρικανοι όταν είδαν ότι τους βόλεψε. Τη μεταπολίτευση μάλλον δεν την έφεραν οι Αμερικάνοι αλλά τη στήριξαν οι Αμερικάνοι όταν είδαν ότι τους βόλεψε.

Δε τα γραφεις με οπορτουνιστικο μπριο.Οποτε περιμενω εναν αυθεντικο συριζαιο.
γιαούρτι με κέτσαπ
gousia

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό OxYdO » Παρ, 14 Νοέμ 2014 8:09 pm

Παρόν!
Αν είχες διαβάσει Πουλαντζά, gousia, δε θα είχες τέτοιες απορίες
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
OxYdO Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2011

Δημοσίευσηαπό gousia » Παρ, 14 Νοέμ 2014 8:19 pm

OxYdO έγραψε:Παρόν!
Αν είχες διαβάσει Πουλαντζά, gousia, δε θα είχες τέτοιες απορίες

Θελω με παθος και πιστη να δικαιολογησεις τη διαγραφη,απο την ανακοινωση του συριζα,του τμηματος περι αμερικανοφερτου της χουντας.
γιαούρτι με κέτσαπ
gousia

Δημοσίευσηαπό TheMaster » Τρί, 25 Νοέμ 2014 1:04 am

Παιδια ξερει κανεις κανενα site στο οποιο μπορεις να θεσεις την δικια σου συναρτηση , μεταβλητες και στην συνεχεια να παιξεις με παραγωγους και με τιμες στις μεταβλητες .... Εχω βρει αρκετα που να βρισκουν παραγωγους αλλα οχι να εισαγω τιμες στις μεταβλητες κλαι να μου πεταει αποτελεσματα ...
"The funny thing about choosing sides is that you don't have to be all the way one one side or the other . It's okay to be feeling like 'this is the one I align a little bit more , ant it's not perfect,but at least there's stuff I can appreciate a little bit more on this side.'"
Άβαταρ μέλους
TheMaster

Έτος εισαγωγής: 2013

Δημοσίευσηαπό Zagreus » Τρί, 02 Δεκ 2014 9:19 pm

Έχει κανείς άλλος στο μάθημα του κυρίου Τάσιου την αίσθηση ότι παρακολουθεί ντοκιμαντέρ για την εξέλιξη του Δόμο Sapiens;
Άβαταρ μέλους

Δημοσίευσηαπό GiannisRad » Τετ, 03 Δεκ 2014 7:06 pm

Χωρις ιχνος τρολιας η ειρωνιας εκ μερους μου, μπορει καποιος να μου εξηγησει τι παιζει με τον Ρωμανο? Εμενα μου φαινεται λιγο παραλογο το ολο θεμα και θελω να δω την αποψη της αλλης πλευρας, αν μπορει καποιος να μου την εξηγησει.
Άβαταρ μέλους
GiannisRad

Έτος εισαγωγής: 2011

Δημοσίευσηαπό Zagreus » Τετ, 03 Δεκ 2014 7:38 pm

Καθόλου παράλογο να μη σου φαίνεται. Ανήκω στην άλλη πλευρά, τον Νεστοριανισμό και οφείλω να δηλώσω πως ο Ρωμανός είναι ο μεγαλύτερος υμνογράφος της Ορθοδοξίας και του Χριστιανισμού ολάκερου. Έγινε γνωστός εκτός από το τεράστιο ταλέντο του, για τον ασκητικό του βίο και τις μεγάλες περιόδους αποχής από κάθε είδους τροφή.
Άβαταρ μέλους

Δημοσίευσηαπό ladymarion » Τετ, 03 Δεκ 2014 7:49 pm

GiannisRad έγραψε:Χωρις ιχνος τρολιας η ειρωνιας εκ μερους μου, μπορει καποιος να μου εξηγησει τι παιζει με τον Ρωμανο? Εμενα μου φαινεται λιγο παραλογο το ολο θεμα και θελω να δω την αποψη της αλλης πλευρας, αν μπορει καποιος να μου την εξηγησει.

Νίκος Ρωμανός: Από τον Δεκέμβρη του '08 στην απεργία πείνας

Το πιο αντικειμενικό άρθρο που βρήκα, που να περιγράφει την κατάσταση.

Spoiler: show
Εξαιρουμένου του τελευταίου σχόλιου.
Άβαταρ μέλους
ladymarion Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενικές Συζητήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες