cwk-john έγραψε:αλλες δραστηριοτητες? τοσα χρονια πως αντεξαμε χωρις τις αλλες δραστηριοτητες δικαιολογιες ! πως ΜΑΣ επηρεαζει>? διοτι οι καθηγητες δεν εχουν ιδεα απο το προγραμμα και βαζουν αναπληρωσεις η extra μαθηματα πανω στα''ατυπα'' επομενως το μόΝο αποτελεσμα το ΧΑΟΣ!
το χάος θεωρώ δημιουργείται κυρίως λόγω του προγράμματος σπουδών στο 9ο εξάμηνο. Υπάρχουν πολλές επικαλύψεις σε πολλά επιλογής ,διαφόρων κατευθύνσεων.Αποτέλεσμα είναι να γίνεται επιτακτική ανάγκη η αξιοποίηση της Τρίτης.
Παρόλα αυτα το μοντέλο που πάει να εφαρμοστεί απο την νέα διοίκηση της σχολής νομίζω είναι προς την σωστή κατέυθυνση.Τις Τρίτες μπορούν να προγραμματιστούν πληθώρα εκδηλώσεων,ομιλιών, συνελευσεων(?) και άλλων δραστηριοτήτων.
Αυτό μπορεί να γίνει με μία εξορθολόγηση των μαθημάτων επιλογής στο 9ο εξάμηνο όπως π.χ. στην Βραχομηχανική.Η σχολή περνάει ένα μεταβατικό στάδιο σε πολλούς τομείς (για καλο και για κακό),θέλω να πιστεύω οτι του χρόνου η κατάσταση θα είναι πολύ καλύτερη πάνω σε αυτο το κομμάτι. (αναφέρω συνεχώς το 9ο γιατι δεν εχω ακούσει ακόμα καποιο παράπονο απο τους μικρότερους για το πρόγραμμα).