παιδια φυσικη, αριθμιτικη και ενεργειακη τεχνολογια σας εχει περασει στα στοιχεια φοιτητων? γιατι εμενα μου εχουν ριξει πιστολι
“Δε με ενδιαφέρει τι δουλειά κάνεις. Θέλω να μάθω τι λαχταράς- και αν τολμάς να ονειρευτείς ότι συναντάς αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου. Δε με ενδιαφέρει πόσων χρονών είσαι. Θέλω να μάθω αν θα κινδυνεύσεις να φανείς σαν χαζός- για την αγάπη- για τα όνειρά σου- για την περιπέτεια που είναι η ζωή.” Oriah Mountain Dreamer
Εμένα -είμαι άλλο εξάμηνο βέβαια- μου έχουν ρίξει πιστόλι σε όλα τα μαθήματα της επαναληπτικής εξεταστικής,εκτός από 1!Οπότε μην ανησυχείς... Επίσης εκείνη η γεωμετρία και η χημεία-οικολογία , ξέρει κανείς τι έχουν απογίνει?
...άνθρωπέ μου τι ξεφτίλα,να σου χαλάνε τ'όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις...
to αστειο ειναι οτι εδωσα 5 δεν περασα το 1 και μου εχουν περασει μονο αυτο το ενα μαθημα που δεν περασα και ειναι και με βαθμο 3
“Δε με ενδιαφέρει τι δουλειά κάνεις. Θέλω να μάθω τι λαχταράς- και αν τολμάς να ονειρευτείς ότι συναντάς αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου. Δε με ενδιαφέρει πόσων χρονών είσαι. Θέλω να μάθω αν θα κινδυνεύσεις να φανείς σαν χαζός- για την αγάπη- για τα όνειρά σου- για την περιπέτεια που είναι η ζωή.” Oriah Mountain Dreamer
Βαθμολογία επαναληπτικής περιόδου Στην Ενότητα Εγγραφα έχει αναρτηθεί η Βαθμολογία της επαναληπτικής περιόδου (Νοέμβριος 2013).Η προβολή των γραπτών θα γίνει την Τρίτη 14/1/2014 από 10.45 έως 13.00.
--
Κωνσταντίνος Τρέζος Κατασκευές από Οπλισμένο Σκυρόδεμα (Σχολή Πολιτικών Μηχανικών) mycourses.ntua.gr
παιδια εγω μπηκα στα εγγραφα και δεν βρησκω τα αποτελεσματα.......τι γινεται???