http://mycourses.ntua.gr/courses/CIVIL1 ... %F3%E7.pdf Αν δεν κανω λαθος το σχημα ειναι αυτο(απο mycourses).Υπαρχει ομως μονο το 1ο ερωτημα.Τα αλλα 2 ειναι: χαραξη της πολυγωνικης γραμμης μεταξυ των Α και Β,και χαραξη του αξονα της οδου που θα αντιστοιχει στην πολυγωνικη και θα εχει στις οριζοντιες καμπυλες απλα κυκλικα τοξα,με ελαχιστη ακτινα R=40 m.
Επειδή δεν το πολυέπιασα στην παράδοση : ισοκλινής είναι η τεθλασμένη γραμμή που προκύπτει αν ενώσουμε όλα τα σημεία που τέμνει ο διαβήτης τις ισουψείς,ενώ η πολυγωνική προκύπτει απ'τις εφαπτομένες των κύκλων? Αν όχι,ποια είναι γενικά η διαφορά τους? Ευχαριστώ!
Μέρα τη μέρα ζω - πού ξέρεις αύριο τι ξημερώνει. Το 'να μου χέρι τσαλακώνει τα λεφτά και τ' άλλο μου τα ισιώνει.
Παιδιά τι παίζει ακριβώς με το Θέμα Εξαμήνου ;;; Το κοίταξα λίγο και προσωπικά δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω ! Μήπως μπορεί κάποιος μεγαλύτερος να μας διαφωτίσει σχετικά και γενικά και για τον τρόπο παρουσίασης (π.χ. σε τι χαρτί κ.λπ) ;;;
αν δεν κανω λαθος, το θεμα εξαμηνου το πηραμε απο τωρα αλλα θα το παραδωσουμε στο τελος του εξαμηνου ! μαλλον μας το εδωσαν για να μπορουμε να το δουλευουμε σιγα σιγα οσο μαθαινουμε τις νεες τεχνικες των ασκησεων . Προς το παρον ειναι λογικο να μην ξερουμε να το λυσουμε.