Σχόλια & Ερωτήσεις για την Αναβολή των εξετάσεων, τις απεργίες και την αναστολή λειτουργίας του ΕΜΠ

Συζητήστε θέματα παντός ενδιαφέροντος.

Re: Σχόλια & Ερωτήσεις για την Αναβολή των εξετάσεων, τις απεργίες και την αναστολή λειτουργίας του ΕΜΠ

Δημοσίευσηαπό Jiggly » Δευτ, 25 Νοέμ 2013 11:15 am

Την προηγούμενη εβδομάδα ήταν κλειστό.Δεν ξέρω αν θα ανοίξει τώρα που αρχίζουν μαθήματα οι πρωτοετείς.
...άνθρωπέ μου τι ξεφτίλα,να σου χαλάνε τ'όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις...
Άβαταρ μέλους
Jiggly
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2012

Re: Σχόλια & Ερωτήσεις για την Αναβολή των εξετάσεων, τις απεργίες και την αναστολή λειτουργίας του ΕΜΠ

Δημοσίευσηαπό roukos7 » Δευτ, 25 Νοέμ 2013 12:20 pm

Σήμερα είναι ανοιχτό.
Άβαταρ μέλους
roukos7

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό Becoming_I » Δευτ, 25 Νοέμ 2013 1:15 pm

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Σύγκλητο της Παρασκευής ο Γκόλιας παραδέχθηκε ανοιχτά την αδυναμία ομαλής λειτουργίας της σχολής και επίσης τα μέλη ΔΕΠ παροτρύνθηκαν να μην αναλάβουν επιπλέον αρμοδιότητες (όπου και συμφώνησαν) . Μια φίλη μου που έδινε Σάββατο Μπετό 0 μου μετέφερε ότι οι καθηγητές ψάχνανε κάνα τέταρτο για να τους ανάψουν τα φώτα.

Το σίγουρο είναι ότι μια δύσκολη, από πολλές απόψεις, εβδομάδα ξεκινά.
Άβαταρ μέλους
Becoming_I Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό kiraine » Δευτ, 25 Νοέμ 2013 3:07 pm

Becoming_I έγραψε:Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Σύγκλητο της Παρασκευής ο Γκόλιας παραδέχθηκε ανοιχτά την αδυναμία ομαλής λειτουργίας της σχολής και επίσης τα μέλη ΔΕΠ παροτρύνθηκαν να μην αναλάβουν επιπλέον αρμοδιότητες (όπου και συμφώνησαν) . Μια φίλη μου που έδινε Σάββατο Μπετό 0 μου μετέφερε ότι οι καθηγητές ψάχνανε κάνα τέταρτο για να τους ανάψουν τα φώτα.

Το σίγουρο είναι ότι μια δύσκολη, από πολλές απόψεις, εβδομάδα ξεκινά.

4-5 τέταρτα θα έλεγα εγώ...τουλαχιστον στη μια αίθουσα γραφαμε χωρις φωτα την πρωτη ωρα..
kiraine

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό dimtsap » Δευτ, 25 Νοέμ 2013 3:22 pm

Δεν μπορώ να πω πως τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα αν αλλάξουν. Το μόνο που μπορώ να πώ είναι πως για να γίνουν καλύτερα πρέπει να αλλάξουν.
dimtsap Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό Jiggly » Δευτ, 25 Νοέμ 2013 5:07 pm

http://www.foititikanea.gr/2013/11/blog ... pNYpMRSiah

Αυτό ισχύει?Κι αν ναι,ισχύει και για εμάς που κάνουμε τώρα την επαναληπτική?
...άνθρωπέ μου τι ξεφτίλα,να σου χαλάνε τ'όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις...
Άβαταρ μέλους
Jiggly
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2012

Δημοσίευσηαπό petran13 » Δευτ, 25 Νοέμ 2013 6:21 pm

Ισχυει.Υπαρχει τροπολογια που κατατεθηκε απο την κυβερνηση.Σελιδα 11 παραγραφος 9

http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/bbb19498-1ec8-431f-82e6-023bb91713a9/8271979.pdf
petran13

Δημοσίευσηαπό OxYdO » Δευτ, 25 Νοέμ 2013 6:29 pm

petran13 έγραψε:Ισχυει.Υπαρχει τροπολογια που κατατεθηκε απο την κυβερνηση.Σελιδα 11 παραγραφος 9

http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/bbb19498-1ec8-431f-82e6-023bb91713a9/8271979.pdf

Τι έγινε ρε παιδιά; Πού πήγε όλη η κινδυνολογία για τη χαμένη εξεταστική;

Τι έγινε ρε παιδιά; Παρακάμφθηκε όντως ο νέος νόμος;

Τι έγινε ρε παιδιά; Μήπως τελικά ήταν πράγματι θέμα πιέσεων και πολιτικής βούλησης;

Υπογραφή: Ο ανεύθυνος αριστερός

Υ.Γ. Ευχαριστούμε τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ που μας βοήθησε να χάσουμε αμαχητί το δικαίωμα σε μια φυσιολογική εξεταστική!
Με τις υγείες μας!!!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
OxYdO Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2011

Δημοσίευσηαπό Lost.in.Athens » Δευτ, 25 Νοέμ 2013 6:36 pm

Τώρα το υπουργείο θα μας βγει και ο καλός από πάνω :lol: :lol: :lol:

Μια απορία πάντως, μέσα σε 2 βδομάδες κανονική και 2 βδομάδες εαρινή εξεταστική, όλα τα μαθήματα όλων των ετών πού ακριβώς θα χωρέσουν; Φυσιολογικές εξεταστικές; :eh:
Lost.in.Athens
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό apostolis » Δευτ, 25 Νοέμ 2013 7:26 pm

Lost.in.Athens έγραψε:Τώρα το υπουργείο θα μας βγει και ο καλός από πάνω :lol: :lol: :lol:

Μια απορία πάντως, μέσα σε 2 βδομάδες κανονική και 2 βδομάδες εαρινή εξεταστική, όλα τα μαθήματα όλων των ετών πού ακριβώς θα χωρέσουν; Φυσιολογικές εξεταστικές; :eh:

Off topic:
Οταν ο Ρασσιας σου ελεγε στο πρωτο ετος να μαθεις να γραφεις με τα δυο χερια ταυτοχρονα εσυ τι εκανες?διαβαζες μηχανικη και οριστε τα αποτελεσματα! :ugeek:
apostolis

Έτος εισαγωγής: 2009

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενικές Συζητήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες