Έχω την εντύπωση πως είναι όλο το βιβλίο.Δεν συνηθίζουν να κάνουν περικοπές .. Αν κάποιος εντοπίσει σημεία που είναι εκτός,ας μιλήσει τώρα αλλιώς ας σιωπάσει για πάντα!
"Ο τέλειος ο άνδρας, ο άνδρας ο σωστός, είναι μονάχα ο έξυπνος... ο όμορφος... ...ο δομοστατικός"
ευχαριστω φιλε μου αλλα επειδη δεν ειμαι φοιτητης της σχολης(δεν εχω δηλαδη το βιβλιο ) αν μπορουσες να μου ελεγες εσυ η καποιος αλλος τον τιτλο καθε κεφαλαιου για να γνωριζει η ξαδελφη μου τι περιπου να αναζητησει σε ξενη και ελληνικη βιβλιογραφια για το μαθημα που θα δωσει στο τεε.ευχαριστω
Κατά τη γνώμη μου αν το ψάξει από άλλη βιβλιογραφία ίσως "χαθεί" και μπορεί να έχει και πολλά επιπλέον που δε θα χρειάζονται. Το καλύτερο είναι ίσως να πάει στον τομέα των Συγκοινωνιολόγων και να παρακαλέσει είτε να της δώσουν ένα βιβλίο (σημειώσεις δεμένες είναι) ή να το δανειστεί για να το βγάλει φωτοτυπίες. Αν κανένα από αυτά δεν παίξει, ίσως υπάρχει και στη βιβλιοθήκη....
Give me a place to stand, and I will move the Earth.
Είμαι από ΔΟΑΤΑΠ, και πρέπει να δώσω το μάθημα οδοποιία ΙΙ, αλλά μου ζητήσανε και το Θέμα...Για την ακρίβεια μου είπανε.."κάνε ότι καλύτερι μπορείς με το θέμα"...υπάρχει κάποιος που μπορεί να βοηθήσει δίδοντας μου τη λύση?Θα το εκτιμούσα πάρα πολύ.. Ευχαριστώ