Συντονιστής: University Editors
epicas έγραψε:Παιδια γνωριζει κανεις τιποτα για φυσικη και αριθμιτικη ;
celtic έγραψε:μετα απο επικοινωνια με τον κυριο Παντουβακη εμαθα οτι τα γραπτα τουλαχιστον της διαχειρησης τεχν. εργων εχουν διορθωθει απλα ειναι αδυνατο οπως λεει να μας ενημερωσουν εναν εναν. Καλυτερα μου ειπε να περιμενουμε να ανοιξει η γραμματεια. Κατι αναλογο συμβαινει λογικα και με τα υπολοιπα μαθηματα.
eleu8eria έγραψε:Καλησπέρα! Για σιδηροδρομική μήπως γνωρίζει κανείς κάτι ?
Fategr έγραψε:eleu8eria έγραψε:Καλησπέρα! Για σιδηροδρομική μήπως γνωρίζει κανείς κάτι ?
Έχουν βγει εδώ και καιρό στον τομέα κολλημένα και έχουν γίνει και επιπλέον διορθώσεις.
Εγώ βρήκα τον κ. Λυμπέρη και μου είπε τον βαθμό μου, δεν ξέρω βέβαια αν είναι ακόμα τοιχοκολλημένα εκεί αλλά συνήθως ο κ. Λυμπερής είναι τα πρωινά στπ γραφείο του...
KyriakosThe έγραψε:epicas έγραψε:Παιδια γνωριζει κανεις τιποτα για φυσικη και αριθμιτικη ;
Η Φυσική είναι διορθωμένη. Εγώ έιχα στείλει μαιλ στο κ. Ράπτη επειδή είναι από τα τελευταία μαθήματα μου και μου απάντησε. Μου είχε πεί ότι αν με το καλό, επαναλειτουργήσει το ΕΜΠ από την επόμενη εβδομάδα ( δηλαδή αυτή την βδομάδα) , θα τους αναρτήσει στον πίνακα ανακοινώσεων έξω
από το γραφείο του (ισόγειο κτιρίου Φυσικής). Τώρα τί εννοούσε να επαναλειτουργήσει δεν ξέρω.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης