Black έγραψε:Αρχικά, δεν είναι απόφαση των φοιτητών. Είναι απόφαση 144 ατόμων από συγκεκριμένο πολιτικό χώρο που μαζεύτηκαν κατόπιν τηλεφώνου. Γιατί άλλες φορές δεν μαζεύονταν; Ήτανε μια στρατηγική στιγμή για να γίνει αυτό, μια μέρα πριν τις εξετάσεις, εξασφαλίζοντας έτσι ότι όσοι ενδιαφέρονται να ανοίξει επιτέλους η σχολή δεν θα έρθουν να ψηφίσουν.
Black έγραψε:ingenieurin26 έγραψε:Η απαρτία είναι 240 άτομα περίπου πες. Αφού αυτοί είναι σταθερός αριθμός, από μόνοι τους (+λίγοι ψήφοι ΠΚΣ) δεν βγάζουν συνέλευση.
Α, καλά σόρρυ, η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω ούτε τα βασικά από συνελεύσεις, νούμερα κλπ.
Black έγραψε: Κανονικά ο φοιτητής δεν θα έπρεπε να έχει κανένα λόγο για ζητήματα εργασίας.
Black έγραψε:Γι' αυτό και παρατηρείται ότι οι φοιτητοσυνδικαλιστές έρχονται από ένα άνετο οικονομικό background. Έχουν το χρόνο και την οικονομική άνεση να κάνουν κριτική σε όλους εμάς τους πουλημένους "wannabes" που ονειρευόμαστε μερσεντέ, γκόμενα πλατίνα, κίονες με νέον στην αυλή κλπ.
ingenieurin26 έγραψε:Νομίζω ότι ο Black αναφέρεται στο γεγονός ότι τα κόμματα έχουν απαίτηση από τους φοιτητοσυνδικαλιστές να είναι όλη μέρα σε περιφρουρήσεις, μοίρασμα φυλλαδίων, συνελεύσεις, κόλλημα αφισών κάτι το οποίο δεν μπορεί να κάνει ένας μέσος φοιτητής και παράλληλα να ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις του. Υπερβολική η αντίδραση σου. Υπάρχουν άνετοι οικονομικά και σε αριστερές παρατάξεις.
ingenieurin26 έγραψε:Δεν ξέρω αν εσύ είσαι σπίρτο και τα καταφέρνεις, η δική μου άποψη είναι αυτή. Τονίζω ότι δεν μου άρεσε ούτε η γενίκευση του Black, αλλά πρέπει κάποτε να αρχίσουμε να συνεννοούμαστε.
ο Black έγραψε: Γι' αυτό και παρατηρείται ότι οι φοιτητοσυνδικαλιστές έρχονται από ένα άνετο οικονομικό background. Έχουν το χρόνο και την οικονομική άνεση να κάνουν κριτική σε όλους εμάς τους πουλημένους "wannabes" που ονειρευόμαστε μερσεντέ, γκόμενα πλατίνα, κίονες με νέον στην αυλή κλπ.
ο Oxydo έγραψε: Δεν ξέρω με τι φοιτητοσυνδικαλιστές συναναστρέφεσαι (ή μάλλον ξέρω... η αλήθεια είναι ότι η δαπάρα δεν έχει μαζέψει όλη τη φτωχολογιά), αλλά, εκτός από προσωπική προσβολή και αφορισμό, είναι και ψέμμα.
Επιστροφή στο Γενικές Συζητήσεις
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες