Απαντάτε με ερώτηση....plz

5 μέρες στη δουλειά για 1 νύχτα γκλαμουριά. Ας ξέρουμε τουλάχιστον ποια γκλαμουριά είναι καλύτερη.

Re: Απαντάτε με ερώτηση....plz

Δημοσίευσηαπό amfisvitias » Τετ, 24 Ιουν 2009 2:43 am

Μήπως υπερβάλλεις;
Perception dictates reality.
amfisvitias

Δημοσίευσηαπό mpourda » Τετ, 24 Ιουν 2009 2:45 am

μήπως? :?: μήπως θέλω να κοιμηθώ απλά βαριέμαι?
mpourda

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό amfisvitias » Τετ, 24 Ιουν 2009 2:51 am

Μήπως να κάνεις μια προσπάθεια μιας και από ότι βλέπω οι υπόλοιποι τα κατάφεραν να κοιμηθούν και συνεπώς δεν έχει τόσο χαβαλέ πλέον; Μήπως να ακολουθήσω και ο ίδιος τη συμβουλή μου;
amfisvitias

Δημοσίευσηαπό mpourda » Τετ, 24 Ιουν 2009 3:01 am

μηπώς συμφωνώ?και μήπως να πω καληνύχτα?
mpourda

Δημοσίευσηαπό akis » Τετ, 24 Ιουν 2009 12:54 pm

Σας αρεσει το αβαταρ μου; Μηπως το εβαλα κατοπιν χτεσινοβραδυνου ψυχολογικου μου βιασμου απο τον επονομαζομενο κονσερβα του site; 'Η μηπως επειδη ηθελα να το κανω αλλα βαριομουν να ασχοληθω;
akis:-Πάμε για καφέ;
lybe:-Περιμένεις λίγο να πάω τα δίδακτρα στη Γραμματεία;
akis:-ΟΚ. Εγώ τα πλήρωσα χτες. Έμαθα θα σε πάρουν στο πρόγραμμα του ΑΚΤΩΡΑ.
lybe:-Ναι ισχύει. Καλός ο Μπόμπολας. Δίνει πολλά λεφτά στο ΕΜΠ. Δουλεύει κι η αδερφή μου εκεί. Πληρώνεται 500ευρώ το μήνα. Καλά είναι κι αν είναι καλή δεν θα την απολύσουν του χρόνου όπως μπορούν να κάνουν αλλά θα την κρατήσουν με 700ευρώ.
akis
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό amfisvitias » Τετ, 24 Ιουν 2009 1:10 pm

Να μιμηθώ το Λεβέντη και να πω αλητεία, φασισμός, αισχροί και οι δυο; Τώρα είμαι ο μόνος με αρκετές δημοσιεύσεις που δεν έχει avatar δηλαδή; Μήπως απλώς να αμφισβητήσω την κοινωνία και τους φαύλες αντιλήψεις της που παραβλέπουν τα σημαντικά, δίνοντας μόνο έμφαση στην εξωτερική εμφάνιση των avatars? :D
amfisvitias

Δημοσίευσηαπό SoundOfSilence » Τετ, 24 Ιουν 2009 2:20 pm

Μηπως τελικά παίζει ρόλο η εξωτερικη εμφανιση, αβαταρ, και γενικά ο τρόπος που κάποιος άλλος σε αντιλαμβάνεται με τις αισθήσεις του;Τι να το κάνω να είναι τιμια η γυναικά του καισαρα αν δεν το δειχνει;
Μηπως όμως αυτο που δείχνουμε είναι το προσωπείο πίσω από το οποίο καλυβόμαστε;;Και μήπως είναι καλό να μην έχεις καθόλου προσωπειο;

Μήπως πρεπει να λείπω περισσότερο από το μικιουνι για να κινηθεί αυτο το τοπικ; Μήπως εγω ειμαι ο πιο αδυνατος κρίκος;
when the violence causes silence, we must be mistaken
SoundOfSilence Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2004

Δημοσίευσηαπό matty » Τετ, 24 Ιουν 2009 3:44 pm

κι αν δεχτουμε οτι καθε άνθρωπος, έχει ενα πρόσωπο και ένα προσωπείο, πόσο ευκολο ειναι να ξεχωρίσουμε αυτά τα δυο;;και πόσο συχνα στις μερες μας, το προσωπείο γίνεται τελικά το πρόσωπό μας;γιατί τείνουμε να θέλουμε να αρέσουμε στους άλλους, αψηφόντας το ίδιο μας το εγώ, και τελικά μεταμορφωνόμαστε σε κάτι ξενο προς εμας;;μηπως τελικα κι εμεις αναμένουμε από τους άλλους να κανουν το ιδιο,να γινουν δλδ αυτο που θα θέλαμε να ειναι;;μηπως εχουμε πολλές απαιτησεις;;κι ειναι άραγε οι απαιτησεις αυτες ουσιαστικες;;
Εικόνα
matty

Δημοσίευσηαπό amfisvitias » Τετ, 24 Ιουν 2009 3:57 pm

Τι μου θυμίζει αυτή η συζήτηση, τι μου θυμίζει; :lol:

Μήπως μερικά πράγματα δεν επιβάλλεται να μην τα δείχνουμε αν θέλουμε να τα κρατήσουμε πραγματικά; Αλλιώς πως ξέρουμε αν οι αρετές μας είναι πράγματι αρετές μας ή καύσιμο για τον εγωισμό μας;

Δεδομένου πως έχεις τις περισσότερες δημοσιεύσεις από κάθε άλλο μέλος στο τόπικ δεν είναι παράλογο να υποστηρίζεις πως είσαι ο αδύναμος κρίκος; Μήπως μερικά ξεσπάσματα είναι αναμενόμενο να συμβούν κατά καιρούς (ιδιαίτερα σε περιόδους μεγάλου καψίματος, όπως τώρα :D ), αλλά κατά τα άλλα είσαι βασικό μέλος για την μακροπρόθεσμη καλή πορεία του τόπικ;
amfisvitias

Δημοσίευσηαπό morisson » Τετ, 24 Ιουν 2009 4:59 pm

ποτε θα κάνει ξαστεριά?ποτε θα φλεβαρίσει? 8-) και στην τελική να παρω το, να παρω το ντουφεκι μου,η να το αφήσω?

Spoiler: show
να κανω μα,να κανω μάνες δίχως γιούς?
...brothers and sisters of the pale forest
children of night
who among you will run with the hunt?
Άβαταρ μέλους
morisson
Επίτιμο μέλος

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ψυχαγωγία/Χόμπυ

Μέλη σε σύνδεση