nami έγραψε:Στη στατική 4 μόνο ο πρώτος τόμος του Κατσικαδέλη καλύπτει την ύλη που γίνεται? Επίσης του Clough ok είναι καλό αλλά έχει όλα τα σχετικά με αυτά που διδασκόμαστε στο μάθημα? Και γενικά μπορεί κάποιος να πει μια γνώμη σχετικά με το πόσο βοηθάνε τα παραπάνω βιβλία για το διάβασμα της εξεταστικής?
κάνα κίτρινο ΕΜΠstyle παίζει? Ευχαριστώ!
νομίζω ότι θα σου χρειαστει και ο δευτερος τομος...τουλαχιστον όταν το εδινα το μαθημα πριν αρκετα χρονια ειχα διαβασει και το 2ο τομο...αν θυμαμαι καλα είναι για τα πολυβαθμια και τις αποσβεσεις ο δευτερο τομος...οπως και να χει και οι δυο τομοι του Κατσικαδελη ειναι καλοι και πολυ χρησιμοι για τη Στατικη 4
για το Clough που λες δεν το ειχαμε τοτε...
αδικια παντως για του νεοτερους που παιρνουν ''κουτσουρεμενα'' βιβλια!!!ισως σε λιγο καιρο και αυτα τα λιγα να τα πληρωνετε κιολας...αλλα ειπαμε περικοπες, δυσκολοι καιροι, συστημα δανεισμου και αλλες μαλακιες!!!