isauros έγραψε:Ξέρει κανείς πόσο πιάνει η θεωρία ; Μου φαίνεται λίγο αχανές και δύσβατο το τοπίο στη θεωρία.
Αν βάλει θεωρεία συνήθως πιάνει 40% νομίζω
Συντονιστής: University Editors
isauros έγραψε:Ξέρει κανείς πόσο πιάνει η θεωρία ; Μου φαίνεται λίγο αχανές και δύσβατο το τοπίο στη θεωρία.
Για αποφυγη παραπληροφορησης ,επειδη το ακουω πολυ, μονο τον Σεπτεμβρη που μας περασε δν έβαλαν θεωρια σχεδον παντα μπαινει.Τωρα αν βαλει ή οχι αυριο δν κοβω το λαιμο μου.2 εξεταστικές τώρα δεν είχε βάλει θεωρία.. Κανονικά όμως το μάθημα εξεταζοταν ξεχωριστά για θεωρία και ασκήσεις.. Έχει αναφέρει μήπως κάτι στο μάθημα για φέτος?
Ψηφοφορος Πασοκ έγραψε:Για αποφυγη παραπληροφορησης ,επειδη το ακουω πολυ, μονο τον Σεπτεμβρη που μας περασε δν έβαλαν θεωρια σχεδον παντα μπαινει.Τωρα αν βαλει ή οχι αυριο δν κοβω το λαιμο μου.2 εξεταστικές τώρα δεν είχε βάλει θεωρία.. Κανονικά όμως το μάθημα εξεταζοταν ξεχωριστά για θεωρία και ασκήσεις.. Έχει αναφέρει μήπως κάτι στο μάθημα για φέτος?
Ευχαριστούμε για την συνεισφορά σου Οι διαφάνειες και οι ασκήσεις ανέβηκαν στο πάνελ
trauma έγραψε:Τα 1,2,3,4 είναι οι διαφάνειες που ανέβηκαν φέτος, και τα υπόλοιπα είναι υλικό που θα σε βοηθήσει!
Δες και όσα έχουν γραφτεί στις προηγούμενες σελίδες, επίσης θα σε βοηθήσουν πολύ.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης