Συντονιστής: University Editors
jamaouaa έγραψε:πως βγαινει αυτο το ΔΤf στο διαγραμμα MPM ?
jamaouaa έγραψε:στον φακελο earned_value_method μηπως ειναι λαθος η εξηγηση για τους δεικτες CPI και SPI οταν ειναι μικροτεροι του 1?
iliakesk έγραψε:jamaouaa έγραψε:στον φακελο earned_value_method μηπως ειναι λαθος η εξηγηση για τους δεικτες CPI και SPI οταν ειναι μικροτεροι του 1?
έχω όμως την αίσθηση οτι ο τύπος του CPI είναι λίγο ανάποδα... πρεπει να είναι CPI=BCWP/ACWP
όποιος έχει διάθεση ας το ριξειμια ματια κ ας απαντήσει...
epicas έγραψε:Eχει καποιος να μου κάνει κάποια πρόταση για το πώς να περασω το μάθημα σε τσιλλ mode ?
tsimento_lagneia έγραψε:epicas έγραψε:Eχει καποιος να μου κάνει κάποια πρόταση για το πώς να περασω το μάθημα σε τσιλλ mode ?
κολλητέ , ειναι απλα διαβαζεις καμια επιταχυνση , cpm ,mpm και εισαι στις 5 μοναδες μετα λιγο θεωρεια και εφυγες τσιλαριστος για 6-7αρακι δες my courses εχει αρκετες ασκησεις λυμένες μάλιστα η μια πέφτει σχεδον ίδια (μπορει και ίδια ) , περυσι κανονική μας ειχε βαλει και αθροιστική καμπυλλη με διάγραμμα γκαντ ! δεν θυμαμαι πολλα για να σε βοηθησω παντως λιγο απο τα παραπανω να κοιταξεις και το μαθημα περνιέται ευκολα .
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες