Θα μπορούσε μήπως κάποιος, να ανεβάσει τις σημειώσεις του από το τελευταίο μάθημα?
Αυτό της Πέμπτης 15/01.
Συντονιστής: University Editors
amelie_a έγραψε:@ Σοφία Κ.
Στο τελευταίο μάθημα απλά επαναλάβαμε την άσκηση με την καμινάδα που έχει σχέση με την συμμετοχή των ιδιομορφών στη μέθοδο της επαλληλίας και την λύσαμε και με διαφορετική φόρτιση. Η άσκηση υπάρχει στο βιβλίο (ας γράψει κάποιος τον αριθμό του παραδείγματος γιατί εγώ έχω άλλη έκδοση του βιβλίου).
Σοφία Κ. έγραψε:amelie_a έγραψε:@ Σοφία Κ.
Στο τελευταίο μάθημα απλά επαναλάβαμε την άσκηση με την καμινάδα που έχει σχέση με την συμμετοχή των ιδιομορφών στη μέθοδο της επαλληλίας και την λύσαμε και με διαφορετική φόρτιση. Η άσκηση υπάρχει στο βιβλίο (ας γράψει κάποιος τον αριθμό του παραδείγματος γιατί εγώ έχω άλλη έκδοση του βιβλίου).
Ευχαριστώ. Σαφής η απάντηση - καλό διάβασμα!
epicas έγραψε:Ρε παιδια το μαθημα με μια σχεδον ολοκληρωμένη παρακολούθηση ( χωρις ομως προσωπική ενασχόληση στο σπιτι ) , με 4 μερες διαβασμα υπαρχει ελπιδα να περαστεί ;:P
amelie_a έγραψε:epicas έγραψε:Ρε παιδια το μαθημα με μια σχεδον ολοκληρωμένη παρακολούθηση ( χωρις ομως προσωπική ενασχόληση στο σπιτι ) , με 4 μερες διαβασμα υπαρχει ελπιδα να περαστεί ;:P
Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία! Έλα να γράψεις, άλλωστε τσάμπα είναι!
Πέραν της πλάκας εγώ στη θέση σου θα ερχόμουν.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης