Συντονιστής: University Editors
iliakesk έγραψε:όχι, τα Χ και Υ μεσά στην παρένθεση έχουν να κανουν με την εκάστοτε σχέση αλληλουχιας που συνδέει τις δυο δραστηριότητες... μπορεί δηλ να είναι SS, SF, FS η FF... Αν επομένως η σχέση είναι SF τοτε θα εχεις ΔΤ(Fα)=min(EFτ-ΕSα-SFατ) ... σε αυτήν την περιπτωση δηλ είναι Χ=S και Y=F. Όμως αν η σχέση είναι FS τοτε Χ=F , Y=S. Αντίστοιχα αν η σχέση είναι SS τοτε X=S , Y=S κ.ο.κ... ελπίζω να μην σε μπερδεψα περισσότερο... κοίτα κ λίγο το βιβλιο...
tsom έγραψε:Γεια σας!
Θα μπορούσε κανεις να μου εξηγήσει πως υπολογίζεται το ελεύθερο χρονικό περιθώριο μιας δραστηριότητας γιατι εχω μπερδευτεί?!?
Κοκός έγραψε:tsom έγραψε:Γεια σας!
Θα μπορούσε κανεις να μου εξηγήσει πως υπολογίζεται το ελεύθερο χρονικό περιθώριο μιας δραστηριότητας γιατι εχω μπερδευτεί?!?
Μπορώ να σε βοηθήσω![]()
Στείλε inbox...
tsom έγραψε:Κοκός έγραψε:tsom έγραψε:Γεια σας!
Μπορώ να σε βοηθήσω![]()
Στείλε inbox...
Χαχαχχαχαχχα!!! Θα σε πάρω τηλ αφου προσφέρεσαι!!!
QSG έγραψε:Μάλλον δεν είναι εντός τελικά. Γιατί θυμάμαι σε ένα μάθημα είχε πει "κοστολόγηση εκτός" άρα ίσως εννοούσε ότι δεν θα βάλει άσκηση κοστολόγησης μιας και δεν έγινε. Ας επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος που το θυμάται!
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες