Kαλησπερα παιδια. Ποιο βιβλιο προτεινε ο κ. Μουζακης για το μαθημα; Το ειπε την προηγουμενη φορα αλλα εχασα το post it που το ειχα σημειωσει. Ευχαριστω!
Μια που θα το παρεις, μια που θα το βαλλεις στην βιβλιοθηκη σου, μια που θα αρχισει να πιανει σκονη...
"The funny thing about choosing sides is that you don't have to be all the way one one side or the other . It's okay to be feeling like 'this is the one I align a little bit more , ant it's not perfect,but at least there's stuff I can appreciate a little bit more on this side.'"
Παιδιά καλημέρα. Κατά την εγκατάσταση της νέας έκδοσης του seismostruct, μόλις βάλω την άδεια από την seismosoft μου εμφανίζει ένα μήνυμα Σημειώστε ότι με ακαδημαικές άδειες ένας μέγιστος αριθμός 20 μελών επιτρέπεται για κάθε έλεγχο ικανότητας βάσει κανονισμού. Επιθυμείτε να συνεχίσετε την καταχώρηση της ακαδημαικής άδειας?
Μετά από αυτό το μήνυμα πατάω ναι , και μου την δέχεται . Απλώς αυτό πρέπει να γίνεται κάθε φορά . Γνωρίζει κάποιος πώς μπορώ να το αντιμετωπίσω ? Μήπως πρέπει να βάζω τα στοιχεία μου με κεφαλαία?
Έχει λύσει κανείς τις ασκήσεις της ΕΞΑΣΚΗΣΗΣ 2 που ήταν για παράδωση 28/12? Επίσης,είπε τίποτα στο μάθημα σχετικά με το πότε θα ανέβουν οι λύσεις στο mycourses? Ευχαριστώ πολύ.