Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Συντονιστής: University Editors
cv έγραψε:Καλησπέρα! Το email του κου Τρέζου ειναι ctrezos@central.ntua.gr ? έχει δωσει κάποιο αλλο στην ταξη? Ευχαριστω πολυ!
Κοκός έγραψε:cv έγραψε:Καλησπέρα! Το email του κου Τρέζου ειναι ctrezos@central.ntua.gr ? έχει δωσει κάποιο αλλο στην ταξη? Ευχαριστω πολυ!
Αυτό είναι.
albert έγραψε:Ερώτηση κυρίως προς μεγαλύτερους.
Κανονικά είμαι τμήμα Χρονόπουλου, αλλά έχω παρακολουθήσει 2 φορές Τρέζο και μου φαίνεται πολύ καλός ο τρόπος που έχει οργανώσει το μάθημα. Ως εκ τούτου λέω να παρακολουθώ εκεί. Έλα όμως που ο Χρονόπουλος βάζει Ασκήσεις (διαφορετικές από του Τρέζου), ενώ και την εξέταση Θέματος λογικά θα μου την κάνει εκείνος. Είναι αυτοκτονία να παρακολουθώ λοιπόν υπό αυτές τις συνθήκες στο άλλο τμήμα?
ScepticEngineer έγραψε:albert έγραψε:Ερώτηση κυρίως προς μεγαλύτερους.
Κανονικά είμαι τμήμα Χρονόπουλου, αλλά έχω παρακολουθήσει 2 φορές Τρέζο και μου φαίνεται πολύ καλός ο τρόπος που έχει οργανώσει το μάθημα. Ως εκ τούτου λέω να παρακολουθώ εκεί. Έλα όμως που ο Χρονόπουλος βάζει Ασκήσεις (διαφορετικές από του Τρέζου), ενώ και την εξέταση Θέματος λογικά θα μου την κάνει εκείνος. Είναι αυτοκτονία να παρακολουθώ λοιπόν υπό αυτές τις συνθήκες στο άλλο τμήμα?
Παιδιά ο καθενας στο τμημα του, γιατι φτανουμε εμεις που ειμαστε του 2ου, να ψαχνουμε στις διπλανες αιθουσες για καρεκλες μπας και βρουμε χωρο πίσω πίσω να κάτσουμε
albert έγραψε:Ερώτηση κυρίως προς μεγαλύτερους.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης