darko9 έγραψε:στο τελικο διαγωνισμα τα θεματα που πεφτουν ειναι σαν τις ασκησεις που εχουμε για παραδοση η οχι? πριν παμε να το δωσουμε χρειαζεται να εχουμε διαβασει το βιβλιο η ενα ξεφυλλισμα τις 2 τελευταιες μερες για να ξερουμε που λεει τι αρκει?
επισης μου ειπαν οτι τα φυλλαδιακια των παραταξεων ειναι ακριβως οι σημειωσεις του μαθηματος. να διαβασουμε απο εκει?
Καλησπέρα φίλε μου...μην μου αγχώνεσαι
...Παρέα με το ποκεράκι μου
στις διακοπές και το βιβλίο του Χάρικτον...έκανα επανάληψη το βιβλιο της περιβαλλοντικης τεχνολογίας
....
Λοιπον θα σου πω τα εξής
:
1)Αν θελεις αρπα κόλλα να περάσεις το μάθημα..με ένα πεντάρι
...αντιγραψε απο καπου τις ασκήσεις και παρέδωσε τις ...διάβασε απο τις σημειώσεις των παρατάξεων... ε και λιγο νετ... κανε και τον σταυρο σου... και κατεβα με δυο μερες....καμικαζι
... που θα εχει πιθανοτητες για το χρυσο 5αρι
2)αν θέλεις με μεράκι να το σιγουρέψεις και να παρεις και βαθμο άκου εδώ μια συμβουλή
:
Διαβασε το 2ο κεφάλαιο απο το βιβλίο και οχι απο τις σημειωσεις του ίντερνετ
Διαβασε το 3ο κεφάλαιο απο το βιβλίο μονο για την αποκυγόνωση ποταμού,τα άλλα όλα του κεφαλαίου αυτού διάβασέ τα απο τις διαφάνειες του
ιντερνετ φιλε μου..
Στο κεφαλαιο 4 μην δωσεις βαση πολυ... Για τις εγκαταστάσεις επεξεργασίας νερού δηλαδη να ξερεις τα βασικα απο τις διαφάνειες...
Στο κεφαλαιο 5ο με τους βιολογικους καθαρισμούς συστήνω μόνο βιβλίο...αντε και λιγο απο το νετ
Στο κεφαλαιο 6 βαλε ενα τεραστιο Χ
Στα 2 τελευταια κεφάλαια...δεν χρειαζεται να διαβάσεις...γιατι οτι ΣΟΣ βάλουν το έχουν πει μέσα στην τάξη και δεν βρίσκεται κάπου συγκεκριμένα στο βιβλίο ή σε σημειώσεις...
Αυτα για την περιβαλλοντικη τεχνολογια...που ειναι ενα ενδιαφέρον μάθημα με πραγματικο αντικειμενο...οχι οπως τα αλλα τα ζουμια:(τεχνικη υδρολογια)
Με αυτα τα παραπάνω και οπωσδήποτε επίλυση των παλαιότερων θεμάτων ... πας για τον μεγιστο βαθμο...
Καλο κουραγιο