Συντονιστής: University Editors
jimys έγραψε:έχει κανείς μήπως τη λύση της άσκησης Υ2 (εξωτερικού υδραγωγείου) που λύθηκε στο μάθημα;
watershed έγραψε:jimys έγραψε:έχει κανείς μήπως τη λύση της άσκησης Υ2 (εξωτερικού υδραγωγείου) που λύθηκε στο μάθημα;
Χρησιμοποιεις αυτο το excel. Υπαρχει και στην ιστοσελιδα του mycourses αντιστοιχα. Δε θυμαμαι ακριβως τα βηματα υπολογισμου αλλα αμα το ψαξεις λιγο θα το βρεις.
Kcr565 έγραψε:RaR-RiP έγραψε:marilena έγραψε:Καλησπέρα, έχει λύσει κάποιος τα θέματα Σεπτέμβρη; κι αν ναι , μπορεί να τα ανεβάσει; Ευχαριστώ πολύ.
Εχω λύσει τις ασκήσεις των υδραυλικών έργων. τις άλλες τις έχει ανεβάσει η κυρια Νάνου. Για την άσκηση 7 δεν είμαι σίγουρη. Οι άλλες νομίζω είναι σωστές.
Στην Άσκηση 6, δε θα ήταν πιο εύλογο να θεωρήσουμε στους υπολογισμούς μας ισχύ 80 KW, καθώς από τα 120KW θα θεωρούμε και μια αντλία εφεδρική?
cv165022 έγραψε:Γνωριζει καποιος ποση ωρα θα ειναι η αυριανη εξεταση και αν θα εχει θεωρια?
AE έγραψε:Οσοι είστε γραμμένοι στο mycourses ή το helios, θα λάβατε προ ολίγου την κάτωθι ανακοίνωση:
Λόγω των ιδιαίτερα δυσμενών, ενδεχομένως και επικίνδυνων, καιρικών συνθηκών που αναμένεται να επικρατήσουν από αύριο, και με κύριο γνώμονα την ασφάλεια όλων μας, αποφασίσαμε την αναβολή της εξέτασης του μαθήματος. Ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση της τελευταίας στιγμής. Η εξέταση θα πραγματοποιηθεί σε μεταγενέστερη ημερομηνία, η οποία θα ανακοινωθεί το συντομότερο.
Την αναρτώ και εδώ, καθώς υπάρχουν ίσως κάποιοι συνάδελφοί σας που δεν λαμβάνουν μέιλ από τα εν λόγω συστήματα.
Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη που δεν σας ενημερώσαμε νωρίτερα, αναμένοντας μια κεντρική απόφαση των αρμόδιων οργάνων.
Κσλό χιονοπόλεμο αύριο-μεθαύριο, αλλά και προσοχή!
atn έγραψε: Κύριε ΑΕ , θερμή παράκληση , μην μπει το μάθημα σφήνα μεσα στο πρόγραμμα εως τις 11/2 που τελειώνει η εξεταστική , θα μας χαλασει ολο το προγραμματισμό ...
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης