Συντονιστής: University Editors
lakina έγραψε:Επειδή είναι πιθανό (εμένα μου είχε έρθει και mail όμως), πήγαινε οπωσδήποτε στη γραμματεία
jimys έγραψε:Έχω μια απορία. Είμαι από κατατακτήριες και μπήκα στο 5ο εξάμηνο. Τις δυο φορές που πήγα να κάνω εγγραφή στο χειμερινό τα επιλογής του 5ου είτε δεν υπήρχαν είτε δεν με άφηνε να τα δηλώσω (σαν περασμένα φάση). Τώρα που είμαι στο 9ο εξάμηνο, γιατί ξαφνικά με αφήνει; Δηλαδή φορτώθηκα ξαφνικά ένα επιπλέον μάθημα;![]()
Anaisia έγραψε:jimys έγραψε:Έχω μια απορία. Είμαι από κατατακτήριες και μπήκα στο 5ο εξάμηνο. Τις δυο φορές που πήγα να κάνω εγγραφή στο χειμερινό τα επιλογής του 5ου είτε δεν υπήρχαν είτε δεν με άφηνε να τα δηλώσω (σαν περασμένα φάση). Τώρα που είμαι στο 9ο εξάμηνο, γιατί ξαφνικά με αφήνει; Δηλαδή φορτώθηκα ξαφνικά ένα επιπλέον μάθημα;![]()
Ξεκάθαρα. Πήγαινε απλά να στο επιβεβαιώσουν. Ότι εμφανίζεται δεν εξαφανίζεται σ αυτή την σχολή. Το χρωστάς.
TEL9021 έγραψε:karn έγραψε:Κατα προτιμηση να μην θελει παρακολουθηση
α)Επιχειρησιακή Έρευνα & Βελτιστοποίηση
Εδώ είσαι αδερφέ
Nakalom_1 έγραψε:Εγώ είχα επιλέξει την Εισαγωγή στην Ενεργειακή Τεχνολογία που την έκαναν κατά κύριο λόγο ο Μαμάσης και ο Ευστρατιάδης. Καλοί καθηγητές και οι δυο, αν εξαιρέσεις το κόλλημα του Μαμάση με την κλιματική αλλαγή (την άρνηση της ύπαρξής της δηλαδή). Η παρακολούθηση είναι αρκετά ενδιαφέρουσα με “guests” και από άλλες ειδικότητες. Έχει μια εξαμηνιαία εργασία, νομίζω υποχρεωτική, αρκετά εύκολη, γρήγορη και ενδιαφέρουσα την οποία πρέπει να παρουσιάσεις μέσα στην τάξη. Γενικά αξίζει να την κάνεις. Η εξέταση στο τέλος γίνετε με όποιες σημειώσεις θες ανοικτές ακόμα και σε ηλεκτρονική μορφή (laptop, κινητό κ.α.) χωρίς πρόσβαση στο internet (το οποίο δεν μπορεί να ελεηθεί γι αυτό και οι καθηγητές βασίζονται στην τήρησή του από τον φοιτητή). Πιστεύω το μάθημα περνιέται χωρίς καθόλου παρακολούθηση (ιδικά αν έχεις σημειώσεις από κάποιον που το παρακολουθεί), θέλει όμως τριβή με τις ασκήσεις και εξάσκηση. Με λίγα λόγια το μάθημα είναι από τα εύκολα δεν ξέρω όμως πως συγκρίνεται με τα υπόλοιπα.
Ευχαριστω nakalom για την λεπτομερη απαντηση! Η εργασια ποσο μετρουσε στο τελος μηπως θυμασαι; Και οταν λες οτι ηταν ''γρηγορη'' τι εννοεις;
Γιατι δεν εχω συνηθισει σε γρηγορες εξαμηνιαιες εργασιες στη σχολη
Μια παρενθεση, ο Μαμάσης δεν αρνείται την ύπαρξη της, αλλα το οτι ο ανθρώπινος παράγοντας δεν συμβάλλει παρα μονο σε ενα ελάχιστο ποσοστο σε αυτη, το οποιο πιστεύει και ο κύριος Κουτσογιαννης.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες