Συντονιστής: University Editors
GiannisRad έγραψε:Για την προοδο του mycourses εχω μια απορια, το ΜΥΓ0.5 που βγαζει ειναι σιγουρα σωστο? Το πλυμμηρογραφημα ειναι για βροχη 20μμ και με αρχη αναλογιας το κανει για βροχη 10μμ, διαιρωντας το δια 2. Αφου οι νεες τιμες για 10μμ παραμενουν για βροχη 1 ωρας, θεωρουμε οτι ειναι 2 μισαωρες βροχες 5μμ εκαστη. Το πρωτο μισαωρο, η παροχη ειναι προιον μοναχα της πρωτης μισαωρης βροχης, οποτε αυτα τα 5μ3/ς ειναι η απορροη της πρωτης μισαωρης υψους 5μμ. Αν ειναι σωστα οσα λεω, δεν θα επρεπε το ΜΥΓ0.5 να εχει παροχη 1ου μισαωρου 10μ3/ς, αφου το μοναδιαιο αναφερεται παντα σε συνολικο υψος βροχης 10μμ, ανεξαρτητως χρονικης μοναδας;
trauma έγραψε:Ναι και σημειώσεις και όλα.
trauma έγραψε:@GiannisRad Επίσης το Μοναδιαίο Υδρογράφημα δεν αναφέρεται σε συνολικό ύψος βροχής αλλά σε καθαρό (ενεργό) ύψος βροχής 10mm.
GiannisRad έγραψε:trauma έγραψε:@GiannisRad Επίσης το Μοναδιαίο Υδρογράφημα δεν αναφέρεται σε συνολικό ύψος βροχής αλλά σε καθαρό (ενεργό) ύψος βροχής 10mm.
Ε ναι εννοω καθαρο αλλα συνολικο επισης, οχι ενταση. Επισης, εγω τα μισαωρα τα βγαζω χωρις καμπυλη S και νομιζω βγαζω τα ιδια αποτελεσματα αφου ουσιαστικα ειναι μια τυποποιημενη μεθοδολογια για να κανεις το ιδιο πραμα. Ξερεις αν κανω κατι λαθος ή σε ποια περιπτωση θα μου βγαλει σφαλμα?
Οταν λες σημειωσεις, και δικες μας? Επειδη εχω γραψει 10 σελιδες και θα με βολευε να τις εχω μαζι, ειναι οι διαφανειες του μαικορσες αλλα συμπυκνωμενες.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες