Συντονιστής: University Editors
Σε ευχαριστούμε για την προσφορά σου Οι λύσεις ανέβηκαν εδώ
tsimento_lagneia έγραψε:http://prntscr.com/93pgv4
απο οσο θυμαμαι απο πέρυσι περναμε τιμες μεταξυ 90-100 και βλεπεις απο το εξελ(του κυριου Γλαρου το ειχε ανεβασει λογικα μυ κουρσες ) πανω κατω τι νουμερα σου βγαζει και αν ειναι λογικα .... πχ το μηκος κλωθοειδους κτλ γενικοτερα βαζεις οσο σε βολευει για να φτιαξεις τις αποστασεις σου (αν θυμαμαι καλα αλλα ειναι πρωι ακοματο Α περνει τιμες μεταξυ R/2 -2/3R)
.moonwillow έγραψε:Να ρωτήσω, επειδή δεν έχω πάρει το θέμα από τη γραμματεία του τομέα και θα το εκτυπώσω.. το τοπογραφικό σε τι διαστάσεις πρέπει να είναι τυπωμένο;
cn_nk έγραψε:.moonwillow έγραψε:Να ρωτήσω, επειδή δεν έχω πάρει το θέμα από τη γραμματεία του τομέα και θα το εκτυπώσω.. το τοπογραφικό σε τι διαστάσεις πρέπει να είναι τυπωμένο;
σε Α2 αν και πρωτα κανεις ενα σα προσχεδιο σε Α3 αλλα η παραδοση ειναι σε Α2. πας στο φασμα και στο τυπωνουν με 1 ευρω
icepink έγραψε:Λοιπόν παιδιά επειδή δεν έχω συγκρατήσει τους ελέγχους που πρέπει να κάνουμε για την οριζοντιογραφία
μία ευθυγραμμία ανάμεσα σε δύο κλωθοειδείς δεν πρέπει να ξεπερνά την ακτίνα του μικρότερου απο τους εκατέρωθεν κύκλους, αλλα δεν πρεπει να ναι μικροτερη απο 50-60 m??
(επίσης έχει πει ο Κανελλαιδης κάτι οτι μια ευθυγραμμία δεν πρεπει να ξεπερνα σε μήκος το 10% του τμήματος της πολυγωνικης πανω στο οποιο βρίσκεται)??
τι άλλο???![]()
![]()
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης