Εφαρμοσμένη Υδραυλική (2012-13)

Συντονιστής: University Editors

Re: Εφαρμοσμένη Υδραυλική (2012-13)

Δημοσίευσηαπό airetikos » Τετ, 13 Φεβ 2013 7:54 pm

Αυτο είναι μια σωστή παρατήρηση. Θα δούμε
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
airetikos

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό morisson » Τετ, 13 Φεβ 2013 8:13 pm

Off topic:
airetikos έγραψε:Αν κάτι εγώ θα έλεγα στον Κ Κ είναι απλά να γίνονται θέματα ώστε να χουμε κανονική κατανομή (αφού ασχολείστε τόσο πολύ δεν είναι τόσο δύσκολο να το κάνετε).

Spoiler: show
Τρολλιά: Λογαριθμοκανονική καλύτερα.Στην κανονική με μέσο όρο το 5 και δεδομένης μιάς σχετικά μεγάλης τυπικής απόκλισης, σε μιά εξέταση με μεγάλο αριθμό φοιτητών θα πρέπει να υπάρξει και αρνητική βαθμολογία, για να ικανοποιείται πλήρως, πράγμα αδύνατο. :ellinofreneia: :P
...brothers and sisters of the pale forest
children of night
who among you will run with the hunt?
Άβαταρ μέλους
morisson
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό airetikos » Τετ, 13 Φεβ 2013 8:46 pm

Off topic:
Gumbel ρε... εκει να γουστάρουμε ή Weibull
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
airetikos

Δημοσίευσηαπό giorikas » Τετ, 13 Φεβ 2013 9:03 pm

παιδια ναι σιγουρα ειχαμε και μεις ευθυνη για το διαβασμα, αλλα θα μιλησω για μενα, εκανα χοντροτατο λαθος που δικαιως μου κοψε ολο το ενα θεμα, δεν παραπονιεμαι που δεν περασα, για το λαθος αυτο δεχομαι να κοπω, αλλωστε δεν ειχα διαβασει οσο επρεπε,αλλα απο την αλλη ο βαθμος μου δεν ηταν αντιπροσωπευτικος του διαβασματος μου και εντοπιζω ενα βασικο προβλημα στον ογκο των θεματων και στον μηδαμινο χρονο για να λυθουν, πιθανοτατα αν ειχα λιγο χρονο εστω να σκεφτω τι λυνω δεν θα το εκανα το λαθος, μπορει και να το κανα, δεν κανω τον μετα χριστω προφητη αλλα πιστευω πως πρεπει το θεμα του χρονου να ληφθει σοβαρα πλεον υποψιν αρκετων καθηγητων, δεχομαι να σε πιεζει ο χρονος ως μια εξτρα δυσκολια, ειναι εξασκηση αν μη τι αλλο, αλλα το να φτανουμε στο αλλο ακρο, να μας στραγγαλιζει ο χρονος σε θεματα που εκ των πραγματων δεν προλαβαινουν να βγουν,αυτο το θεωρω παντελως λαθος κατευθυνση εξετασης...στοχος ειναι η σωστη επιλυση, ο χρονος ειναι παραμετρος και περιοριστικος παραγοντας, οχι φετιχ και αυτοσκοπος...χρειαζομαστε και σκεψη οχι μονο αυτοματοποιηση.....
giorikas

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό eX-mc » Τετ, 13 Φεβ 2013 10:05 pm

Προβολή γραπτών κανονικής εξεταστικής
Παρασκευή 22/02, ωρές 10:00 έως 12:00, 1ος όροφος κτιρίου υδραυλικής.

--

Τριαντάφυλλος Κατσαρέλης
Εφαρμοσμένη Υδραυλική (Σχολή Πολιτικών Μηχανικών)

Παρεξήγηση ως προς την ημερομηνία :crazy2: :crazy2:
c'est en faisant n'importe quoi
qu'on devient n'importe qui

δεν είναι πτήση, είναι πτώση με στυλ.
Άβαταρ μέλους
eX-mc
Site Admin

Δημοσίευσηαπό Κοκός » Πέμ, 14 Φεβ 2013 2:12 am

giorikas έγραψε:παιδια ναι σιγουρα ειχαμε και μεις ευθυνη για το διαβασμα, αλλα θα μιλησω για μενα, εκανα χοντροτατο λαθος που δικαιως μου κοψε ολο το ενα θεμα, δεν παραπονιεμαι που δεν περασα, για το λαθος αυτο δεχομαι να κοπω, αλλωστε δεν ειχα διαβασει οσο επρεπε,αλλα απο την αλλη ο βαθμος μου δεν ηταν αντιπροσωπευτικος του διαβασματος μου και εντοπιζω ενα βασικο προβλημα στον ογκο των θεματων και στον μηδαμινο χρονο για να λυθουν, πιθανοτατα αν ειχα λιγο χρονο εστω να σκεφτω τι λυνω δεν θα το εκανα το λαθος, μπορει και να το κανα, δεν κανω τον μετα χριστω προφητη αλλα πιστευω πως πρεπει το θεμα του χρονου να ληφθει σοβαρα πλεον υποψιν αρκετων καθηγητων, δεχομαι να σε πιεζει ο χρονος ως μια εξτρα δυσκολια, ειναι εξασκηση αν μη τι αλλο, αλλα το να φτανουμε στο αλλο ακρο, να μας στραγγαλιζει ο χρονος σε θεματα που εκ των πραγματων δεν προλαβαινουν να βγουν,αυτο το θεωρω παντελως λαθος κατευθυνση εξετασης...στοχος ειναι η σωστη επιλυση, ο χρονος ειναι παραμετρος και περιοριστικος παραγοντας, οχι φετιχ και αυτοσκοπος...χρειαζομαστε και σκεψη οχι μονο αυτοματοποιηση.....

+1 :clap:
"Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα"
Albert Einstein
Κοκός

Δημοσίευσηαπό thev » Πέμ, 14 Φεβ 2013 11:22 am

giorika... ειτε το δεχεσαι ειτε οχι ανκοπεις κοπηκες ... δεν εχει επιστροφη... Το ασχημο ειναι αν εχεις προσπαθησει μεσ στ εξαμηνο, παρακολουθησει, λυσει με πολυωρες προσπαθειες τις σειρες και τλκ κοπεις... Το σιγουρο ειναι οτι δεν ειχαμε αντιληφθει τ βαθμο δυσκολιας των θεματων πριν τα δουμε μπροστα μας... Θεωρω οτι μαλλον θα επρεπε να ειχαμε ψαχτει περισσοτερο και να ειχαμε βρει και λυσει παραπανω ασκησεις... Γιατι αν και τ βιβλιο και οι σημειωσεις ηταν καλογραμμενα και κατατοπιστικα μαζι με τα παλια θεματα δεν νομιζω οτι σε καλυπταν επαρκως... Και αν κπ εχει διαφορετικη γνωμη θα με βοηθουσε παρα πολυ αν την παρουσιαζε.... Να δω επιτελους τ λαθος κανω στην ολη διαδικασια...
"Στόχευε για το φεγγάρι, ακόμη και αν αστοχήσεις θα βρεθείς κάπου ανάμεσα στ΄αστέρια." (Πλατωνας) Άλλωστε η αστοχία είναι ευτυχία!!! (Εδαφ. ΙΙ)
thev

Δημοσίευσηαπό giorikas » Πέμ, 14 Φεβ 2013 12:17 pm

thev έγραψε:giorika... ειτε το δεχεσαι ειτε οχι ανκοπεις κοπηκες ... δεν εχει επιστροφη... Το ασχημο ειναι αν εχεις προσπαθησει μεσ στ εξαμηνο, παρακολουθησει, λυσει με πολυωρες προσπαθειες τις σειρες και τλκ κοπεις... Το σιγουρο ειναι οτι δεν ειχαμε αντιληφθει τ βαθμο δυσκολιας των θεματων πριν τα δουμε μπροστα μας... Θεωρω οτι μαλλον θα επρεπε να ειχαμε ψαχτει περισσοτερο και να ειχαμε βρει και λυσει παραπανω ασκησεις... Γιατι αν και τ βιβλιο και οι σημειωσεις ηταν καλογραμμενα και κατατοπιστικα μαζι με τα παλια θεματα δεν νομιζω οτι σε καλυπταν επαρκως... Και αν κπ εχει διαφορετικη γνωμη θα με βοηθουσε παρα πολυ αν την παρουσιαζε.... Να δω επιτελους τ λαθος κανω στην ολη διαδικασια...

ρε φιλε αυτο καταλαβες? οτι παραπονιεμαι που κοπηκα η οτι προσπαθω να πεταξω απο πανω μου τις ευθυνες του μη διαβασματος? οχι. αλλα με αφορμη το γεγονος αυτο, πρεπει επιτελους καποτε να θιξουμε και το προβλημα με το χρονο που πια εχει καταντησει αηδια σε ορισμενα μαθηματα (εδαφομηχανικη, υδραυλικη, οδοποιια.....) ειμαστε μηχανικοι επιτελους... οχι κομπιουτερακια, ναι δε λεω πως το να κανεις γρηγορα πραξεις δεν ειναι βασικοτατο στοιχειο της δουλειας, αλλα οταν τεινει να γινει ο απολυτος καθοριστικος παραγοντας αξιολογησης, τοτε ενα θεματακι το χουμε πιστευω, αρα για μενα αυτο ειναι το βασικοτερο προβλημα απο πλευρας σχολης που πρεπει να λυθει, οι σημειωσεις να σου πω την μαυρη μου αληθεια σ αυτο το μαθημα μου φανηκαν αρκετα καλες και δεν εχω θεμα προσωπικα με αυτο, οσο για το ποσο διαβαζουμε, καθεμια περιπτωση ειναι ξεχωριστη και ας κανει ο καθενας την αυτοκριτικη του..... ο χρονος απο την αλλη ειναι ευρυ προβλημα, που αρκετες φορες επηρεαζει εξισου διαβασμενους και οχι και τοσο διαβασμενους και θελει αμεση και σοβαρη αντιμετωπιση απο τους διδασκοντες...ελεος πια αν ειναι ετσι να κοτσαρω στην κουτρα και το σηματακι της casio να χω να πορευομαι ως σωστος και σκεπτομενος μηχανικος :crazy2:
giorikas

Δημοσίευσηαπό kliu » Πέμ, 14 Φεβ 2013 12:40 pm

νομίζω πως το χρόνο δε θα έπρεπε να τον βλέπουμε σαν πρόβλημα..στο βαθμό που πρέπει να είμαστε σε θέση να προσαρμοζόμαστε στις εκαστοστε συνθήκες με ταχύτατους ρυθμούς..καλό μας κάνει..αν ειχες κανει ολες τις σειρες και είχες τριφτεί με τις έννοιες και τα δίκτυα κλπ δε θα χρειαζόσουν πανω από 5 λεπτα να καταλαβεις το προβλημα τι σου λειπει και τι εχεις και να πιασεις το κομπιουτερακι και να εκτελεις πραξεις(ΣΩΣΤΑ)..τωρα στις παγίδες ναι οκ οι περισσοτεροι πεσαμε ..αλλα στα σιγουρα βλεπε λιγο απο θεωρία και εφαρμογη των βασικων προβληματων γιατι να μην τα κανει καποιος?...δε μιλάω να γραψεις 7-10 μιλάω να το περάσεις αξιοπρεπως. και αραξτε λιγο στο πολυτεχνειο ειμαστε γιατι δηλαδη να μας ερχονται ολα ευκολα σε ολα τα μαθηματα?..το ξεραμε οταν το επιλεγαμε..δε γινεται με καθε δυσκολια(η και αδικια) να αρχιζουμε να φωναζουμε και να ψαχνουμε εξιλαστηριο θυμα και βολικη λυση..και τωρα θυμηθηκα τη στατιστικη με απαιτηση για 5αρακια, την υδρολογια με απαιτηση για αναβολη για να την τρωμε στη μαπα τωρα αντι να τελειωνουμε αυριο κ διαφορα αλλα...και απλως αναφερω την αποψη μου.. ;)
~happiness is a mood not a destination~
kliu

Δημοσίευσηαπό markos2175 » Πέμ, 14 Φεβ 2013 12:52 pm

δηλαδη εσυ το θεωρεις σωστο να δινονταν 3 μαθηματα του ιδιου εξαμηνου σε μια βδομαδα ?μην τρελαθουμε κιολας
markos2175

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο 3ο Έτος

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες