Συντονιστής: University Editors
airetikos έγραψε:Αν κάτι εγώ θα έλεγα στον Κ Κ είναι απλά να γίνονται θέματα ώστε να χουμε κανονική κατανομή (αφού ασχολείστε τόσο πολύ δεν είναι τόσο δύσκολο να το κάνετε).
giorikas έγραψε:παιδια ναι σιγουρα ειχαμε και μεις ευθυνη για το διαβασμα, αλλα θα μιλησω για μενα, εκανα χοντροτατο λαθος που δικαιως μου κοψε ολο το ενα θεμα, δεν παραπονιεμαι που δεν περασα, για το λαθος αυτο δεχομαι να κοπω, αλλωστε δεν ειχα διαβασει οσο επρεπε,αλλα απο την αλλη ο βαθμος μου δεν ηταν αντιπροσωπευτικος του διαβασματος μου και εντοπιζω ενα βασικο προβλημα στον ογκο των θεματων και στον μηδαμινο χρονο για να λυθουν, πιθανοτατα αν ειχα λιγο χρονο εστω να σκεφτω τι λυνω δεν θα το εκανα το λαθος, μπορει και να το κανα, δεν κανω τον μετα χριστω προφητη αλλα πιστευω πως πρεπει το θεμα του χρονου να ληφθει σοβαρα πλεον υποψιν αρκετων καθηγητων, δεχομαι να σε πιεζει ο χρονος ως μια εξτρα δυσκολια, ειναι εξασκηση αν μη τι αλλο, αλλα το να φτανουμε στο αλλο ακρο, να μας στραγγαλιζει ο χρονος σε θεματα που εκ των πραγματων δεν προλαβαινουν να βγουν,αυτο το θεωρω παντελως λαθος κατευθυνση εξετασης...στοχος ειναι η σωστη επιλυση, ο χρονος ειναι παραμετρος και περιοριστικος παραγοντας, οχι φετιχ και αυτοσκοπος...χρειαζομαστε και σκεψη οχι μονο αυτοματοποιηση.....
thev έγραψε:giorika... ειτε το δεχεσαι ειτε οχι ανκοπεις κοπηκες ... δεν εχει επιστροφη... Το ασχημο ειναι αν εχεις προσπαθησει μεσ στ εξαμηνο, παρακολουθησει, λυσει με πολυωρες προσπαθειες τις σειρες και τλκ κοπεις... Το σιγουρο ειναι οτι δεν ειχαμε αντιληφθει τ βαθμο δυσκολιας των θεματων πριν τα δουμε μπροστα μας... Θεωρω οτι μαλλον θα επρεπε να ειχαμε ψαχτει περισσοτερο και να ειχαμε βρει και λυσει παραπανω ασκησεις... Γιατι αν και τ βιβλιο και οι σημειωσεις ηταν καλογραμμενα και κατατοπιστικα μαζι με τα παλια θεματα δεν νομιζω οτι σε καλυπταν επαρκως... Και αν κπ εχει διαφορετικη γνωμη θα με βοηθουσε παρα πολυ αν την παρουσιαζε.... Να δω επιτελους τ λαθος κανω στην ολη διαδικασια...
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες