Μαθήματα επιλογής 9ου εξαμήνου (2011-12)

Συντονιστής: University Editors

Μαθήματα επιλογής 9ου εξαμήνου (2011-12)

Δημοσίευσηαπό darko9 » Τετ, 19 Οκτ 2011 4:05 pm

μιας και η εξεταστικη κοντευει στο τελος ανοιγω αυτο το τοπικ για να συζητησουμε μαθηματα για το αλλο εξαμηνο.
να κανω την αρχη με το μαθημα Έλεγχος και Διασφάλιση Ποιότητας. μου ακουγεται πολυ ενδιαφερον αλλα επειδη δεν ειμαι δομοστατικος μπορει να μου λειπουν γνωσεις? ειναι δυσκολο μαθημα σαν τα μπετα πχ (επειδη βλεπω τρεζο ρωταω)?
darko9

Έτος εισαγωγής: 2007

Re: Μαθήματα επιλογής 9ου εξαμήνου (2011-12)

Δημοσίευσηαπό neaoktana » Τετ, 19 Οκτ 2011 4:20 pm

Δεν έχει πρόβλημα καμμία κατεύθυνση.
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
neaoktana
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 1969

Δημοσίευσηαπό lnFam0uS » Τετ, 19 Οκτ 2011 5:04 pm

Εγω παλι που χρωσταω 2 μαθηματα επιλογης 9ου απο α' ομαδα συγκοινωνιολογων (μεγαλη ιστορια το γιατι) τι να παρω αραγε? Σκεφτομουν Ελεγχο και διασφαλιση ποιοτητας και Ειδικα γεωτεχνικα εργα... Και επειδη μαζι με αυτα εχω ακομα διπλωματικη και Μπετο 1 για πτυχιο ειναι πολυ κρισιμο αν αυτα τα μαθηματα ειναι ευκολα... Καθε υποδειξη/βοηθεια θα ειναι πολυ σημαντικη.
lnFam0uS

Έτος εισαγωγής: 2003

Δημοσίευσηαπό akrovolistos » Τετ, 19 Οκτ 2011 5:15 pm

Δείτε και τα "Ειδικά Θέματα Διαχείρισης Τεχνικών Έργων" ως εύκολο (ανοιχτές σημειώσεις στην εξέταση- τουλάχιστον εμένα δε με είχε δυσκολέψει). jpp ftw!
Ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου για την επαναφορά του shoutbox στο mqn.gr
Ζήτω οι ρετσέτες!
akrovolistos Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό vassilia_gr » Τετ, 19 Οκτ 2011 6:05 pm

akrovolistos έγραψε:Δείτε και τα "Ειδικά Θέματα Διαχείρισης Τεχνικών Έργων" ως εύκολο (ανοιχτές σημειώσεις στην εξέταση- τουλάχιστον εμένα δε με είχε δυσκολέψει). jpp ftw!

Υπάρχει καλύτερος συντονισμός στο μάθημα αυτό από τη Διαχείρηση του 7 εξαμήνου; Γιατί ο συντονισμός στη Διαχείρηση φέτος ήταν ανύπαρκτος (και είμαι επιεικής). Θέλει παρακολούθηση; Η ώρα διδασκαλίας του (προς το παρον ) συμπίπτει με υποχρεωτικό και των συγκοινωνιολόγων και των γεωτεχνικών
Εις οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάρτης
vassilia_gr Οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό tinkerbell » Τετ, 19 Οκτ 2011 6:56 pm

darko9 έγραψε:μιας και η εξεταστικη κοντευει στο τελος ανοιγω αυτο το τοπικ για να συζητησουμε μαθηματα για το αλλο εξαμηνο.
να κανω την αρχη με το μαθημα Έλεγχος και Διασφάλιση Ποιότητας. μου ακουγεται πολυ ενδιαφερον αλλα επειδη δεν ειμαι δομοστατικος μπορει να μου λειπουν γνωσεις? ειναι δυσκολο μαθημα σαν τα μπετα πχ (επειδη βλεπω τρεζο ρωταω)?

Δεν είναι δύσκολο μάθημα. Δεν έχει γραπτή εξέταση (έτσι τουλάχιστον ήταν πέρυσι). Δίνονται κάποιες ασκήσεις κατά τη διάρκεια του εξαμήνου τις οποίες παραδίνετε και εξετάζονται προφορικά στο τέλος. Θέλουν λίγο ψάξιμο οι ασκήσεις αλλά βγαίνουν αν συνεργαστείτε. Γενικά ήταν ενδιαφέρον μάθημα αλλά είχε γίνει λίγο στο τρέξιμο πέρυσι.
tinkerbell

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό akrovolistos » Πέμ, 20 Οκτ 2011 12:14 pm

vassilia_gr έγραψε:
akrovolistos έγραψε:Δείτε και τα "Ειδικά Θέματα Διαχείρισης Τεχνικών Έργων" ως εύκολο (ανοιχτές σημειώσεις στην εξέταση- τουλάχιστον εμένα δε με είχε δυσκολέψει). jpp ftw!

Υπάρχει καλύτερος συντονισμός στο μάθημα αυτό από τη Διαχείρηση του 7 εξαμήνου; Γιατί ο συντονισμός στη Διαχείρηση φέτος ήταν ανύπαρκτος (και είμαι επιεικής). Θέλει παρακολούθηση; Η ώρα διδασκαλίας του (προς το παρον ) συμπίπτει με υποχρεωτικό και των συγκοινωνιολόγων και των γεωτεχνικών

Δε γνωρίζω για το συντονισμό γιατί δεν είχα παρακολουθήσει δευτερόλεπτο.
Να διευκρινίσω σε αυτό το σημείο, πως εύκολο (και δη επιλογής) για μένα είναι όποιο μάθημα περνιέται ανώδυνα, χωρίς παρακολούθηση, με 1-2 μέρες διάβασμα και χωρίς απαραίτητα να πάρεις μεγάλο βαθμό.
Ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου για την επαναφορά του shoutbox στο mqn.gr
Ζήτω οι ρετσέτες!
akrovolistos Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Δημοσίευσηαπό mixalis » Πέμ, 20 Οκτ 2011 12:20 pm

akrovolistos έγραψε:Να διευκρινίσω σε αυτό το σημείο, πως εύκολο (και δη επιλογής) για μένα είναι όποιο μάθημα περνιέται ανώδυνα, χωρίς παρακολούθηση, με 1-2 μέρες διάβασμα και χωρίς απαραίτητα να πάρεις μεγάλο βαθμό.

αυτο ακριβως ειναι το ευκολο....
ειδικα για οσους εχουμε και αρκετα στην πλατη...
αν ξερετε οι μεγαλυτεροι,υπαρχουν και αλλα τετοια μαθηματα στους γεωτεχνικους?
mixalis

Δημοσίευσηαπό vassilia_gr » Πέμ, 20 Οκτ 2011 12:29 pm

akrovolistos έγραψε:
vassilia_gr έγραψε:

Δε γνωρίζω για το συντονισμό γιατί δεν είχα παρακολουθήσει δευτερόλεπτο.
Να διευκρινίσω σε αυτό το σημείο, πως εύκολο (και δη επιλογής) για μένα είναι όποιο μάθημα περνιέται ανώδυνα, χωρίς παρακολούθηση, με 1-2 μέρες διάβασμα και χωρίς απαραίτητα να πάρεις μεγάλο βαθμό.

Ευχαριστώ πολύ γιατι είμαι ανάμεσα σε περιββαλοντική γεωτεχνικη και Παντουβάκη.

Συμφωνώ απόλυτα με τον ορισμό του εύκολου μσθήματος.
Εις οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάρτης
vassilia_gr Οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό shaman » Πέμ, 20 Οκτ 2011 12:59 pm

Συμφωνω κ εγω για Ειδικα θεματα διαχειρισης! Πολυ ευκολο, δεν καταλαβα καν πως το περασα κ μαλιστα κ εγω χωρις δευτερολεπτο παρακολουθησης
Οσο για περιββαλοντικη γεωτεχνικη :? παραξενο μαθημα, θελει παρακολουθηση κ μαλιστα συμμετοχη απ'οσο ξερω. Το ειχα παρει αλλα πηγαινοντας καποιες φορες κατεληξα οτι το περιεργο στυλ της καθηγητριας κανει το μαθημα απο ευκολο θεωρητικα απαιτητικο κ σκεφτομαι φετος να παρω υπολογιστικη γεωτεχνικη..ξερει κανεις τι παιζει?
shaman

Επόμενο

Επιστροφή στο 5ο Έτος

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης