Συντονιστής: University Editors
ingenieurin26 έγραψε:Σε στένωση αγωγού όταν ζητείται να βρεθεί το bmin ώστε να μη διαταρράσεται η ανάντη ροή τι εννοείτε; Στις λύσεις της κανονικης 2009-10 γίνονται δεκτές δύο προσεγγίσεις.
Όντως προκύπτει αυτό που υπολόγισες...Με δοκιμές βρήκα ότι ο έλεγχος ικανοποιείται για n=0,022, οπότε συνέχισα τους υπολογισμούς με αυτό (αντί του 0,025).bolidas έγραψε:Συναδελφοι στην ασκηση 2 (σειρα 5) για τον αγωγο που ειναι ανεπενδυτος πηγαινω στην σελιδα 122 στισ σημειωσεις και δεν μου βγαινει ο ελεγχος για την υπαρξη λυσης--->[Α=...(<ή=) J]...για την ακριβεια βγαινει Α=0,000675425(βασει των υπολογισμων μου!) και δινεται απο την εκφωνηση οτι J=0,0006...τι γινεται σε αυτη την περιπτωση?αν μπορει καποιος να το τεσταρει απο τους δικους του υπολογισμους..Ευχαριστω!
lybe33 έγραψε:Στα θέματα της Κανονικής 2011 στο θέμα 2, υπάρχει λάθος στις ολοκληρώσεις?
Κάνω τους υπολογισμούς με το χέρι, αλλά και με το γνωστό excel (dimos et al) και προκύπτουν:Παρόραμα ή δικό μου λάθος?
- Ολοκλήρωση Μ1: L=13600m
- Ολοκλήρωση Μ2: L=4130m
alkar έγραψε:Πάντως δεδομένης της συγκυρίας ( νεα θέματα για το 5ο) θα μπορούσαν να βγούν και τελείως οι συμβολές από την ύλη.... Όπως και να χει, καλό κουράγιο. Αναμένουμε και το τελευταίο τεμάχιο για φέτος...
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες