Σιδηροπαγές Σκυρόδεμα (2011-12)

Συντονιστής: University Editors

Re: Σιδηροπαγές Σκυρόδεμα (2011-12)

Δημοσίευσηαπό psarosoupas » Παρ, 02 Μαρ 2012 11:42 pm

απλά μπορούσε να βάλει 3 σειρές οπλισμού δεν ήταν ανάγκη να το τραβήξει τόσο. κατά τ άλλα ο χρόνος είναι το κλασικό πρόβλημα ότι δε φτάνει, τουλάχιστον για μένα.
+
μακάρι να βγει σε 6 μέρες αλλά δε το κόβω..
Ώ παίδες Ελλήνων, ίτε ελευθερούτε πατρίδ’ ελευθερούτε δε παίδας, γυναίκας, θεών τε πατρώων έδη, θήκας τε προγόνων νυν υπέρ πάντων αγών
psarosoupas

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό havale_tsoglan » Παρ, 02 Μαρ 2012 11:51 pm

DimaCivil έγραψε:
havale_tsoglan έγραψε:Ένα έχω να πω για τα σημερινά θέματα....ΑΙΣΧΟΣ!Δηλαδή όποιος δεν έχει το χρόνο η δε μπορεί να παρακολουθεί,είναι καταδικασμένος να κόβεται? :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοείς.. Η μια άσκηση ήταν στις σημειώσεις του Γιαννόπουλου και η άλλη αν έχεις κάνει το θέμα δεν ήταν και τπτ το ιδιαίτερο. Απλά κλασσικά ήταν πολλά για τον δοσμένο χρόνο. Πάρα πολλες πράξεις.. οι 4 σειρές οπλισμού ας πούμε ήταν νομίζω μόνο για καψόνι. Δεν βρήκα κάποιον να τα τελείωσε πλήρως όλα. Από δυσκολία όμως κανονικά μου φάνηκαν. Οι ασκήσεις τουλάχιστον. Έχουν γίνει και πραγματικά αίσχη κατά καιρούς.. Αν σήμερα λέμε αίσχος όταν είχε βάλει εκείνο το απειρομήκες υδραγωγείο τι έπρεπε να κάνουμε;

Εγώ δεν ήμουν Γιαννόπουλο και θέμα είχα κάνει πέρσι,οπότε σταμάτα να παριστάνεις τον έξυπνο.Έτυχε να διαβάσεις απ τις σωστές σημειώσεις και να γράψεις,αλλά μη μας το παίζεις κι έξυπνος πως τα θέματα ήταν εύκολα (κι άρα όσοι δε τα λύσαμε ήμασταν η αδιάβαστοι η βλάκες).Σκοπός είναι τα θέματα να μπορεί να τα γράψει οποιοσδήποτε έχει διαβάσει ΜΠΕΤΟ,όχι αυτός που χει εντριβήσει λίγο παραπάνω στα ''βίτσια'' του κάθε καθηγητή.Κι όταν κρίνεται το πτυχίο του άλλου είναι ένας παραπάνω λόγος για να μην είσαι εριστικός!
Άβαταρ μέλους
havale_tsoglan

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Σάβ, 03 Μαρ 2012 12:07 am

Δεν πας καλα, για κοίταξε καλύτερα ποιος από τους δύο είναι εριστικός. Και το κάνεις συνέχεια.
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό havale_tsoglan » Σάβ, 03 Μαρ 2012 12:10 am

ingenieurin26 έγραψε:Δεν πας καλα, για κοίταξε καλύτερα ποιος από τους δύο είναι εριστικός. Και το κάνεις συνέχεια.

Σπασίκλες του κόσμου ενωθείτε!Εγώ μια χαρά πάω γιατί ποτέ δε βγήκα ύστερα απο μάθημα που έγραψα καλά να πουλήσω μούρη στους συμφοιτητές μου!Και το κάνω συνέχεια με άτομα σαν εσάς!Αν πιστεύεις πως τα θέματα είναι εύκολα (!) με γειά σου με χαρά σου,αλλά μην προκαλείς και τον άλλον!Μιας και τ αναφέραμε,εσύ τι πετάχτηκες?
Άβαταρ μέλους
havale_tsoglan

Δημοσίευσηαπό airetikos » Σάβ, 03 Μαρ 2012 12:14 am

Χαβαλέ έχεις ένα δίκιο να χεις νεύρα απλά αν θες άκουσε με σε αυτό. Τα θέματα ήταν πάρα πολλά όχι δύσκολα. Αν είχες διαβάσει με το σωστό χρόνο ώστε ανθρώπινα να σκεφτείς και να γράψεις δεν θα χες πρόβλημα. Το θέμα είναι ότι θέλουν να σε σκοτώσουν στο χρόνο επειδή δεν βάλαν κάτι πάρα πολύ δύσκολο. Ε δεν είναι έτσι. Αυτά.
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
airetikos

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό havale_tsoglan » Σάβ, 03 Μαρ 2012 12:18 am

airetikos έγραψε:Χαβαλέ έχεις ένα δίκιο να χεις νεύρα απλά αν θες άκουσε με σε αυτό. Τα θέματα ήταν πάρα πολλά όχι δύσκολα. Αν είχες διαβάσει με το σωστό χρόνο ώστε ανθρώπινα να σκεφτείς και να γράψεις δεν θα χες πρόβλημα. Το θέμα είναι ότι θέλουν να σε σκοτώσουν στο χρόνο επειδή δεν βάλαν κάτι πάρα πολύ δύσκολο. Ε δεν είναι έτσι. Αυτά.

Συμφωνώ μαζί σου ΑΡΚΕΙ να χες διαβάσει την άσκηση του Γιαννόπουλου και να ξερες τι κάνεις σε περίπτωση που όλη η διατομή θλίβεται.Αν δεν ήξερες αυτή τη λεπτομέρεια σε τόσο λίγο χρόνο και με τόσο πολύ άγχος ΔΕΝ πήγαινε ο νους σου στη σωστή λύση.Και στο λέω όχι μόνο για μένα,αλλά έβλεπα και παιδιά γύρω μου που κάνανε το ίδιο πράγμα (ψάχνανε να βρούνε το χ με τον κλασσικό τρόπο) και δε βγάζανε άκρη....
Άβαταρ μέλους
havale_tsoglan

Δημοσίευσηαπό sofibo » Σάβ, 03 Μαρ 2012 12:19 am

havale_tsoglan έγραψε:
ingenieurin26 έγραψε:Δεν πας καλα, για κοίταξε καλύτερα ποιος από τους δύο είναι εριστικός. Και το κάνεις συνέχεια.

Σπασίκλες του κόσμου ενωθείτε!Εγώ μια χαρά πάω γιατί ποτέ δε βγήκα ύστερα απο μάθημα που έγραψα καλά να πουλήσω μούρη στους συμφοιτητές μου!Και το κάνω συνέχεια με άτομα σαν εσάς!Αν πιστεύεις πως τα θέματα είναι εύκολα (!) με γειά σου με χαρά σου,αλλά μην προκαλείς και τον άλλον!Μιας και τ αναφέραμε,εσύ τι πετάχτηκες?

+1(όσο δηλάδή θα πάρουμε οι ΚΑΛΑ διαβασμένοι,αλλά σε θέματα που έχουν σχεση με το μπετό.......) Ένα εξάμηνο τώρα απλά όσοι παρακολουθούσαμε μάλλον παρακολουθούσαμε άλλο μάθημα.Να μή σχολιάσω δε για όσους δεν ήταν στο Γιαννόπουλο.
sofibo

Δημοσίευσηαπό airetikos » Σάβ, 03 Μαρ 2012 12:24 am

Χαβαλέ να σου πώ. Εγώ δεν είμαι Γιαννόπουλο και δεν είχα την άσκηση. Αλλά ήξερα να καταλάβω αν η διατομή θλίβεται (κριτήριο είναι το τριγωνάκι 3,5 τοις χιλιοις και 0) και θα την έλυνα λογικά σωστά. ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΖΗΤΑΕΙ ΣΤΟ 1 ΘΕΜΑ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΛΙΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΚΥΡΩΣΕΙΣ (ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΤΑ @@) μαζι με αυτό σε 2 ώρες και 1 τέταρτο ΕΕΕΕΕΕΕΕ. Αυτό σου λέω. Φιλικά.
airetikos

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Σάβ, 03 Μαρ 2012 12:35 am

Ποιο πρώτο θέμα, αυτό δεν προλάβαινες να το διαβασεις :P Πάντως εγώ έκανα λάθος και στις δοκιμές, αλλιως εβγαινε ακριβως στο -3 τις χιλιοις οπως στην ασκηση που είχε στις σημειώσεις (το είπε ο γιαννόπουλος στο τέλος). Τις σημειώσεις του Γιαννόπουλου έπρεπε να τις τυπώσεις. Κι εμείς τυπώσαμε Τρέζο.
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό airetikos » Σάβ, 03 Μαρ 2012 12:36 am

η ασκηση του Γιαννόπουλου ήταν η ίδια? Γιατί τις έχω μόνο ηλεκτρονικά.
airetikos

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο 4ο Έτος

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης