απλά μπορούσε να βάλει 3 σειρές οπλισμού δεν ήταν ανάγκη να το τραβήξει τόσο. κατά τ άλλα ο χρόνος είναι το κλασικό πρόβλημα ότι δε φτάνει, τουλάχιστον για μένα.
+
μακάρι να βγει σε 6 μέρες αλλά δε το κόβω..
Συντονιστής: University Editors
DimaCivil έγραψε:havale_tsoglan έγραψε:Ένα έχω να πω για τα σημερινά θέματα....ΑΙΣΧΟΣ!Δηλαδή όποιος δεν έχει το χρόνο η δε μπορεί να παρακολουθεί,είναι καταδικασμένος να κόβεται?![]()
![]()
δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοείς.. Η μια άσκηση ήταν στις σημειώσεις του Γιαννόπουλου και η άλλη αν έχεις κάνει το θέμα δεν ήταν και τπτ το ιδιαίτερο. Απλά κλασσικά ήταν πολλά για τον δοσμένο χρόνο. Πάρα πολλες πράξεις.. οι 4 σειρές οπλισμού ας πούμε ήταν νομίζω μόνο για καψόνι. Δεν βρήκα κάποιον να τα τελείωσε πλήρως όλα. Από δυσκολία όμως κανονικά μου φάνηκαν. Οι ασκήσεις τουλάχιστον. Έχουν γίνει και πραγματικά αίσχη κατά καιρούς.. Αν σήμερα λέμε αίσχος όταν είχε βάλει εκείνο το απειρομήκες υδραγωγείο τι έπρεπε να κάνουμε;
ingenieurin26 έγραψε:Δεν πας καλα, για κοίταξε καλύτερα ποιος από τους δύο είναι εριστικός. Και το κάνεις συνέχεια.
airetikos έγραψε:Χαβαλέ έχεις ένα δίκιο να χεις νεύρα απλά αν θες άκουσε με σε αυτό. Τα θέματα ήταν πάρα πολλά όχι δύσκολα. Αν είχες διαβάσει με το σωστό χρόνο ώστε ανθρώπινα να σκεφτείς και να γράψεις δεν θα χες πρόβλημα. Το θέμα είναι ότι θέλουν να σε σκοτώσουν στο χρόνο επειδή δεν βάλαν κάτι πάρα πολύ δύσκολο. Ε δεν είναι έτσι. Αυτά.
havale_tsoglan έγραψε:ingenieurin26 έγραψε:Δεν πας καλα, για κοίταξε καλύτερα ποιος από τους δύο είναι εριστικός. Και το κάνεις συνέχεια.
Σπασίκλες του κόσμου ενωθείτε!Εγώ μια χαρά πάω γιατί ποτέ δε βγήκα ύστερα απο μάθημα που έγραψα καλά να πουλήσω μούρη στους συμφοιτητές μου!Και το κάνω συνέχεια με άτομα σαν εσάς!Αν πιστεύεις πως τα θέματα είναι εύκολα (!) με γειά σου με χαρά σου,αλλά μην προκαλείς και τον άλλον!Μιας και τ αναφέραμε,εσύ τι πετάχτηκες?
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης