Συντονιστής: University Editors
Reporter έγραψε:Προσωπικά εχω απογοητευτεί πολύ... Πέρα από το οτι μπαίνουν περιπτώσεις ροής που δεν έχουμε ξαναδουλέψει (πχ σύνθετη διατομή), παρόλο που αυτό μπορεί να είναι δεκτό μέχρι κάποιων ορίων ωστε να σκεφτούμε εκείνη την ώρα σαν μηχανικοί, εντούτοις ο χρόνος για να γίνει αυτό είναι πολύ λίγος...Ιδιαίτερα λίγος μου φάνηκε ο χρόνος και στην θεωρία....
εδιτ: τουλάχιστον μείναμε στο γνωστικό αντικείμενο των υδραυλικών μαθημάτων. Μ αυτά που διάβαζα είχα αρχίσει να φοβάμαι μην μπει κανα πλαίσιο βυθισμένο στην θάλασσα και να πρέπει να βγάλουμε διάφορα στατικά μεγέθη....![]()
omerta έγραψε:Έχω να θέσω ένα ερώτημα. Κάποιος που παρακολούθησε το μάθημα , διάβασε τις σημειώσεις του δασκάλου και έλυσε τις αντίστοιχες εφαρμογές , εξασφαλίζει την επιτυχία; (επιτυχία=5). Αν όχι , γιατί;
Νομίζω στη σχολή μας έχει πεθάνει το "5αράκι και προχωράμε".
QSG έγραψε:εκτος απο το θεμα του χρονου εμας δεν μας ειπε κανενας (αιθ. 204) οτι η Fx στο πρωτο θεμα πρωτο ερωτημα μηδενιζοταν...εφοσον απ την εκφωνηση ο φορεας ισορροπει οπως στο σχημα και στο σχημα η δυναμη υπαρχει απο που αλλου να το καταλαβαιναμε? συγεκριμενα εμας μας ειπαν οτι "το πρωτο και το δευερο ερωτημα ειναι ανεξαρτητα". τιποτα για την Fx. και οταν χανεις την μια απ τις 2 ωρες να αναρωτιεσαι τον τροπο να την βρεις παει...
eki13 έγραψε:Πάντως Σεπτέμβρη που θα ξανακοπώ θα με τσούξει περισσότερο,δεν ξέρω για εσάς.Θα έχω διαβάσει μέσα στο κατακαλόκαιρο που η παρέα σου νομίζει ότι είσαι ασοέ και πάντειο και σου χτυπάει κουδούνια για να κατέβεις,θα ξαναπάω γκύνη και θα κινδυνεύω να φύγω με προστάτη αν δεν παρακαλέσω να μου δώσουν τουλ 5 λεπτά για wc.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες