Συντονιστής: University Editors
tsom έγραψε:Στην 5.5.3 τα ΔΗL1 και ΔΗL2 πώς μπορώ να τα υπολογίσω από τη στιγμή που δεν έχω τα αντίστοιχα k?
neaoktana έγραψε:tsom έγραψε:Στην 5.5.3 τα ΔΗL1 και ΔΗL2 πώς μπορώ να τα υπολογίσω από τη στιγμή που δεν έχω τα αντίστοιχα k?
Θεωρώ ότι είναι σαφές
<Η παροχή Q έχει την ίδια τιμή, άρα οι απώλειες έχουν την ίδια τιμή>, άρα "εξαφανίζονται".
Poph έγραψε:neaoktana έγραψε:tsom έγραψε:Στην 5.5.3 τα ΔΗL1 και ΔΗL2 πώς μπορώ να τα υπολογίσω από τη στιγμή που δεν έχω τα αντίστοιχα k?
Θεωρώ ότι είναι σαφές
<Η παροχή Q έχει την ίδια τιμή, άρα οι απώλειες έχουν την ίδια τιμή>, άρα "εξαφανίζονται".
Δεν θα πρέπει να μας δίνεται όμως το k για να υπολογίσουμε τις απώλειες ενέργειας στον πίνακα??
εκτός αν μπορούμε να του δώσουμε μια -υποθετική- τιμή.....???
tsom έγραψε:Στις σημειώσεις όμως, τα ΔΗL1 και ΔΗL2 υπολογίζονται... Μέσω ποιας σχέσης -τύπου γίνεται αυτό?? Και αν εγώ δεν τα υπολογίσω και βασιστώ μόνο στο ότι οι απώλειες είναι γραμμικές και η διάμετρος ενιαία, άρα η Γ.Ε. ευθεία ή δύο παράλληλες ευθείες για το σχεδιαμό των ΓΕ και ΠΕ, πώς θα κάνω μετά τον έλεγχο (που στις σημειώσεις υποτίθεται ότι έχει γίνει αφού υπάρχουν τα tick στους πίνακες)??
Με την ευκαιρία: Έχω πολύ μεγάλο πρόβλημα σύνδεσης με το MQN σήμερα. Συμβαίνει και σε άλλους;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης