Συντονιστής: University Editors
lucrezia έγραψε:Είδα ότι σε κάποιους βγαίνει αρνητική η ταχύτητα V2 της πάνω διατομής στην 3.2... Ισχύει ακόμα τόσο βρίσκετε;;; Γιατί και μένα μου βγαίνει έτσι κι έχω κολλήσει!
sof_kan έγραψε:lucrezia έγραψε:Είδα ότι σε κάποιους βγαίνει αρνητική η ταχύτητα V2 της πάνω διατομής στην 3.2... Ισχύει ακόμα τόσο βρίσκετε;;; Γιατί και μένα μου βγαίνει έτσι κι έχω κολλήσει!
Κ εμένα αρχικά μ έβγαινε αρνητική, αλλά όταν πήρα την αντιστοιχη ταχυτητα στον τυπο των απωλειων στν εξίσωση ενέργειας(άλλη για τν πανω διατομη κ αλλη για την κατω) μ βγηκαν κανονικα νουμερα (θετικα και η ταχυτητα της πανω αρκετα μικροτερη απ τν ταχυτητα της κατω)
lucrezia έγραψε:sof_kan έγραψε:lucrezia έγραψε:Είδα ότι σε κάποιους βγαίνει αρνητική η ταχύτητα V2 της πάνω διατομής στην 3.2... Ισχύει ακόμα τόσο βρίσκετε;;; Γιατί και μένα μου βγαίνει έτσι κι έχω κολλήσει!
Κ εμένα αρχικά μ έβγαινε αρνητική, αλλά όταν πήρα την αντιστοιχη ταχυτητα στον τυπο των απωλειων στν εξίσωση ενέργειας(άλλη για τν πανω διατομη κ αλλη για την κατω) μ βγηκαν κανονικα νουμερα (θετικα και η ταχυτητα της πανω αρκετα μικροτερη απ τν ταχυτητα της κατω)
Χρησιμοποίησες για τις απώλειες ΔΗ το ίδιο πρόσημο ή διαφορετικό στις δύο εξισώσεις ενέργειας;
lucrezia έγραψε:Tι κάνω λάθοςςς δεν καταλαβαίνω!!! Τέλος πάντων θα το δω...Ευχαριστώ πολύ!!!!!
cv10068 έγραψε:sofk έγραψε:στην άσκηση 3.4 στο 2ο ερώτημα πρέπει να βρούμε και τη Νχ και τη Νz?
Έαν θεωρήσουμε ότι υπάρχει Fg λόγω του επιπέδου xz είναι Νz=-Fg απλά δεν έχεις πολλά γεωμετρικά δεδομένα για να βρεις όγκο σε εκείνο τμήμα..πάντως νομίζω ότι εννοεί Fg=0 ("oριζόντια" σήραγγα)
sofk έγραψε:cv10068 έγραψε:sofk έγραψε:στην άσκηση 3.4 στο 2ο ερώτημα πρέπει να βρούμε και τη Νχ και τη Νz?
Έαν θεωρήσουμε ότι υπάρχει Fg λόγω του επιπέδου xz είναι Νz=-Fg απλά δεν έχεις πολλά γεωμετρικά δεδομένα για να βρεις όγκο σε εκείνο τμήμα..πάντως νομίζω ότι εννοεί Fg=0 ("oριζόντια" σήραγγα)
αυτό ήταν τελικά.το είπε και σήμερα στο μάθημα..
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες