Συντονιστής: University Editors
sofk έγραψε:flow έγραψε:Mπορει κανεις να μου πει την υλη (εστω και στο περιπου) απο το βιβλιο του Τσαμασφυρου;
η φετινή ύλη σε γενικές γραμμές περιλαμβάνει λοξή κάμψη, έκκεντρη αξονική φόρτιση, πυρήνα διατομής, αδρανή περιοχή, διάτμηση(σε διατομές μ'έναν άξονα συμμετρίας), διάτμηση λεπτότοιχων διατομών, ελαστική γραμμή, θεώρημα Castigliano και τέλος έχουν κάνει και κάτι από λυγισμό..νομίζω δεν έχω ξεχάσει κάτι..τώρα για πιο συγκεκριμένα από Τσαμασφύρο ας μιλήσει και κάποιος άλλος..
toumba4 έγραψε:sofk έγραψε:flow έγραψε:Mπορει κανεις να μου πει την υλη (εστω και στο περιπου) απο το βιβλιο του Τσαμασφυρου;
η φετινή ύλη σε γενικές γραμμές περιλαμβάνει λοξή κάμψη, έκκεντρη αξονική φόρτιση, πυρήνα διατομής, αδρανή περιοχή, διάτμηση(σε διατομές μ'έναν άξονα συμμετρίας), διάτμηση λεπτότοιχων διατομών, ελαστική γραμμή, θεώρημα Castigliano και τέλος έχουν κάνει και κάτι από λυγισμό..νομίζω δεν έχω ξεχάσει κάτι..τώρα για πιο συγκεκριμένα από Τσαμασφύρο ας μιλήσει και κάποιος άλλος..
Η διάτμηση λεπτότοιχων είναι μέσα? Διότι στην Ύλη 10-11 αλλά και σε έναν πρόσφατο Γκαρούτσο που έχω στα χέρια μου λέει πως είναι εκτός..
Γνωρίζει κανείς έγκυρα; Ευχαριστώ..
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης