Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Ημερομηνίες Προόδων και Παράδοσης Θεμάτων 8ου εξ. (2010-11)
Συντονιστής: University Editors
Re: Ημερομηνίες Προόδων και Παράδοσης Θεμάτων 8ου εξ. (2010-11)
μαλλον ψευδεσαι συναδελφε!!!το αποκλειω η παραταξη των φοιτητων που τοσο πολυ μαχεται για την ομαλοτητα των εξαμηνων, να προτεινε κατι τετοιο..τιποτα κωλοπαιδα απο αυτα που κλεινουν τη σχολη θα το επεβαλαν με τσαμπουκα κ βια..
-
mike89
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2006
Ελπίζω πραγματικά να τα λες για πλάκα αυτά, αν ναι τότε ξέχνα το πόστ μου, αν όχι ψάξου λίγο για το τι παίζει γύρω σου καλύτερα.. και μετά ξεκίνα να αποκλείεις πράγματαSAKIL έγραψε:μαλλον ψευδεσαι συναδελφε!!!το αποκλειω η παραταξη των φοιτητων που τοσο πολυ μαχεται για την ομαλοτητα των εξαμηνων, να προτεινε κατι τετοιο..τιποτα κωλοπαιδα απο αυτα που κλεινουν τη σχολη θα το επεβαλαν με τσαμπουκα κ βια..
- intelx86
- Ιδρυτικό Μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2006
Νομίζω ότι είναι 100% ειρωνικός.
Edit: Αν δεν είναι πρέπει να τον δει ψυχίατρος.
Edit: Αν δεν είναι πρέπει να τον δει ψυχίατρος.
Ποιος είδε τον ικανοτικό και δεν τον φοβήθηκε
I used to be an adventurer like you.
Then I took a longitudinal reinforcement in the knee.
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Απολαύστε υπεύθυνα...
I used to be an adventurer like you.
Then I took a longitudinal reinforcement in the knee.
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Απολαύστε υπεύθυνα...
μπα φιλε ειναι αργα πια...οπως λεει κ ενα συνθηματακι, ''κ ο γιατρος μου ειπε πως... ειμαι τρελος κ παλαβος...''
παντως ετσι οπως κοβω μερικους εδω μεσα δεν ξερω για ψυχιατρο,αλλα τον ψυχολογο οπου να ναι θα τον αναζητησουν συντομα.. πολυ τσιτωμενοι ειστε ρε παιδια ουτε μια επικληση στην αυθαιντια του αντωνη σαμαρα δεν προλαβαινω να κανω και ειστε ετοιμοι να με λιθοβολησετε..
παντως ετσι οπως κοβω μερικους εδω μεσα δεν ξερω για ψυχιατρο,αλλα τον ψυχολογο οπου να ναι θα τον αναζητησουν συντομα.. πολυ τσιτωμενοι ειστε ρε παιδια ουτε μια επικληση στην αυθαιντια του αντωνη σαμαρα δεν προλαβαινω να κανω και ειστε ετοιμοι να με λιθοβολησετε..