Για να βγάλω κάποια άκρη επιτέλους ω1=2π/0,6 και ω2=2π/0,12,Α1 και Α2 τα δοσμένα....και αυτή είναι η συνάρτηση ag=-ω1^2*Α1*sin(ω1*t)-ω2^2*Α2*sin(ω2*t)...σωστά????

Συντονιστής: University Editors
manolios έγραψε:Yiannis007 έγραψε:παιδια καλησπερα.
Μια ερωτηση για την 6η ασκηση.. μου βγαινουν κατι επιταχυνσεις τρελες του στυλ 10 g!!! διορθωστε με αν κανω καπου λαθος.. sa=ω^2 * sd.. δινεται sd σε cm αρα sa βγαινει σε cm/s^2.. Διαιρώ με 100 για να παρω τα g.. και μου βγαινουν τα παραπανω. :p
Φίλε μου είναι τεράστια επιτάγχυνση!!!Δέν είναι δυνατόν να βγαίνει τόσο μεγάλη!
Έχεις κάνει λάθος στην διαίρεση με το 100!!!Είναι δια 1000 διότι ξέχασες να διαιρέσεις με το g=10m/s^2
Αυτά
taliampes έγραψε:mdag έγραψε:Ξέρει κανείς στην άσκηση 7 πως βρίσκουμε τις τιμές της εδαφικής επιτάχυνσης ag?Γιατί αν παραγωγίσω 2 φορές την dg οι τιμές που βρίσκω δεν συμπίπτουν με αυτές του διαγράμματος....
Εμενα με παραγωγιση 2 φορες μου βγηκαν όμοια τα νουμερα.Τσεκαρε το..
Θα ήθελα να ρωτησω και εγώ κάτι επειδη έχω ψιλοχαθει στην συγκεκριμενη άσκηση:Στο εξέλ θα
φτιαξουμε ενα πινακα για t apo 0.01 μέχρι 10s για να εφαρμοσω μκδ για κάθε περιοδο υπολογιζοντας σε κάθε βημα
το u και θα βρούμε το μέγιστο για κάθε περίοδο???Μιλάμε για πολλές ώρες αν πρεπει να κάνουμε κάτι τέτοιο??![]()
Ευχαριστώ.
shaman έγραψε:παιδια για την επομενη φορα ποια ασκηση εχουμε να παραδωσουμε;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης