Κοιτα καμαρι, που εχεις μια παυλα για ονομα, οταν λες κατι, μην πετας απλα μια μαλακια που σου φαινεται σωστη χωρις να εχεις σκεφτει τι εχει προηγηθει. Εγω Γυρισα σπιτι χθες στις 6 το πρωι, οχι για τι κολαγα αφισες που λες εσυ, ουτε επειδη καταμετρουσα, οπως κανανε αλλοι (κομματοσκυλα και μη οπως λες). Εγω ημουνα ολο το βραδυ απ εξω απο το Γκινη, και φυλαγα τα κωλαρακια καποιων που ητανε μεσα και μετραγαν τα ψιχουλακια τους. Μπορουσα καλλιστα να τους παρατησω κι εγω και αλλοι 100 που ειμασταν σιγουρα απ εξω, και να παμε να ριξουμε εναν υπνακο, η να παμε για μια μπυρα. Δεν μας εμποδιζε κανεις. Αλλα προτιμησαμε να κατσουμε εκει, σε περιπτωση που
καποιοι μπουν μεσα και εχουν ορεξη για μαλακιες, να μην την πληρωσουν μονο οι 20 που μετρουσαν τις ψηφους, αλλα να βρουν 100 ατομα απεναντι που στην πραξη
υπερασπιζονται το ασυλο απο τετοιες μαλακιες, αλλα και τη σωματικη ακεραιοτητα των συμφοιτητων μας, ειτε ανηκουμε στην παραταξη τους, ειτε οχι.
Α, και σημερα ηθελα να την πω στον neaoktana που δεν θα αλλαζε την ημερομηνια προοδου (γιατι ηθελα να ερθω, αλλα θα ημουν κομματια απο χθες), αλλα με αυτη την κινηση, στην παρουσα φαση τουλαχιστον του βγαζω το καπελο...