amazing_happens έγραψε:αυριο θα ειναι ανοικτο το κτ. της Υδραυλικης? Θα μπορουμε το πρωι να παραδωσουμε την 5η σειρα? ( ερωτω λογω καταληψης )
Δε φαντάζομαι να μας καταλήψουνε για μία ημέρα, αν η Γραμματεία είναι κλειστή, κάτω από την πόρτα μου
Συντονιστής: University Editors
amazing_happens έγραψε:αυριο θα ειναι ανοικτο το κτ. της Υδραυλικης? Θα μπορουμε το πρωι να παραδωσουμε την 5η σειρα? ( ερωτω λογω καταληψης )
pitsikoulini έγραψε:Τελικά ψηφίστηκε κατάληψη για αύριο και συμμετοχή του συλλόγου στην πορεία. Μπορούν για το λόγο αυτό οι ασκήσεις να παραδωθούν την Πέμπτη το πρωί ?
amazing_happens έγραψε:Στην 5.1 στο 2ο ερωτημα.. Το ποσοστο μου βγαινει πολυ μικρο! Ειναι λογικο?
terry έγραψε:το οτι αμελουμε στην 5.2 τις τριβες συνεπαγεται οτι Ν=0 ?????
Fp2*cos45=Nx ????
amazing_happens έγραψε:terry έγραψε:το οτι αμελουμε στην 5.2 τις τριβες συνεπαγεται οτι Ν=0 ?????
Fp2*cos45=Nx ????
Για Fp2 cos45= Nx : Στην εξισωση ποσοτητας κινησης στον χ αξονα η Νχ φευγει με την Fp2... (Fp2-Nx)(εγω τουλαχιστον αυτο αντιλαμβανομαι) Μετα βεβαια η τριτοβαθμια εξισωση μου βγαζει ενα y3 γυρω στο 1,376m! Πραγμα που μου προκαλει εντυπωση, παροτι Q3=2Q=6m^3/s απο εξισωση συνεχειας...![]()
Οσο για την 5.1 μου βγαινει ενα ποσοστο απο 0,72% εως 0,9% εξαρταται τι στρογγυλοποιησεις κανω.. γιατι απο οτι φαινεται παιζουν πολυ ρολο!
Σχετικα με τν 5.1 την εξισωση ποσοτητας κινησης την πηρες και κατα τον αξονα z ή y?
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης