Συντονιστής: University Editors
gandalf έγραψε:παιδια ειναι επαρκης ο γκαρουτσος για το μαθημα αυτο για να περασει κανεις???????
Για Μερικές Διαφορικές, υπάρχει αντιστοιχία της ύλης που έχουμε με αυτά που έχει μέσα ο Γκαρούτσος αλλά απ' ότι έχω δει ακολουθεί συχνά διαφορετική λογική για την επίλυση των ασκήσεων από αυτή που μας έχει πει στο μάθημα. Οπότε αν πας κατευθείαν να μάθεις να λύνεις από εκεί θα έχεις πρόβλημα μάλλον... Αν δεις πως λυνει τα προβλήματα στο μάθημα και πας να λύσεις τις ασκήσει του γκαρούτσου και απλά συγκρίνεις τα αποτελέσματα θα σε βοηθήσει καλύτερα πιστεύω...
airetikos έγραψε:Επειδή συζητάμε με αρκετούς από σας και πιστεύω ότι θα πρέπει να κάνουμε άλλο ένα μάθημα για όσους δεν μπορεσαν να έρθουν αλλά και για να πούμε και τίποτα για μιγαδικούς προτείνετε μου ημέρες και πρωινές ώρες που βολεύεστε να έρθετε και οι μεγαλύτεροι και οι 2ετείς. Να δώσουμε ένα ακόμα διωράκι να το κλείσουμε το θέμα. Ευχαριστώ.
airetikos έγραψε:Θέλετε να κάνουμε ενα διωράκι το μεσημέρι στα νέα κτήρια? Κατά τις 13 00? Επειδή κάποιοι το ζητήσανε....
airetikos έγραψε:Αν ενδιαφέρεστε δηλώστε το να το κλείσουμε ως αύριο το βράδυ. Και να φέρετε όλοι μαζί σας τις σημειώσεις μου να τις βλέπετε να αφομοιώνετε το σκεπτικό καλύτερα.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης