Σελίδα 1 από 5

Αποτελέσματα Επαναληπτικής Εξεταστικής 2017-2018 (Σχόλια)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ, 14 Σεπ 2018 5:58 pm
από harrismenidi
Σχόλια επαναληπτικής εξεταστικής 2017-2018 εδώ

Re: Αποτελέσματα Επαναληπτικής Εξεταστικής 2017-2018 (Σχόλια)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ, 01 Οκτ 2018 12:29 pm
από vee
Γίνεται να ανοίγει το εγγραφολογιο και να μην έχουν βγει ακόμα τα αποτελέσματα της επαναληπτικής; Είναι λογικό αυτό το πράγμα ;

Re: Αποτελέσματα Επαναληπτικής Εξεταστικής 2017-2018 (Σχόλια)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ, 01 Οκτ 2018 1:10 pm
από than402
Εδω δεν εχει τελειωσει η εξεταστικη ακομα... Η απολυτη παρανοια. Στατικη 2 συγκεκριμενα θελω να δω τι θα κανουν, που οχι μονο δεν εχει δοθει ακομα αλλα την χρωστανε και τοσα ατομα

Re: Αποτελέσματα Επαναληπτικής Εξεταστικής 2017-2018 (Σχόλια)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί, 02 Οκτ 2018 1:11 pm
από rabbip
Το θέμα είναι οτι αυτή την δημοσιουπαλληλίστικη συμπεριφορά παλαιών καλών εποχών(εγγραφές πρίν τελειώσει η εξεταστική) δεν την έχει μόνο η γραμματεία, αλλά και οι καθηγητές.
π.χ. Αντοχή υλικών έδινες Αύγουστο. Εχουμε Οκτώβρη και ακόμα δεν έχει βγεί τίποτα. Απο ενα γραπτό να διόρθωναν την ημέρα, όσοι παίρνουν μισθό για αυτό το μάθημα, τα αποτελέσματα θα είχαν βγεί.Και το μόνο που σου λένε είναι " Εσεις δεν κάνετε για μηχανικοί". Ενω αυτοι, εαν πηγαιναν σε ενα ιδιωτικό γραφείο να δουλέψουν και κάνανε τόσο χρόνο για μια δουλειά, σίγουρα το αφεντικό τους, θα συνεχίζε να τους πληρώνει. :problem: :problem:
Το πιο γελίο είναι οτι πάς να γραφτείς και σου δείχνει αυτα που εδωσες, σαν αναγκαία επιλογή για να προχωρήσεις. Αρα έαν είμαι τυχερός και ο διδάσκοντας διορθώσει το γραπτό μου πρίν τις 19/10, έχει καλός.Αλλιώς τί; (Απαντάω μόνος μου: Έλα ρε παιδί μου, μηχανικός είσαι. Εσυ πρέπει να βρείς την λύση για όλα τα προβήματα)
Ετσι οπως το πάνε, σίγουρα θα υπάρχουν μαθήματα που δεν θα εχουν βγεί μέχρι τις 19/10. Τότε θα πέσει πολύ γέλιο βλέποντας την εικόνα έξω απο την γραμματεία. Οταν δηλαδή θα μαζεύονται μιλιούνια κόσμος απο έξω, για τροποποίηση δήλωσης.

Re: Αποτελέσματα Επαναληπτικής Εξεταστικής 2017-2018 (Σχόλια)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί, 02 Οκτ 2018 3:25 pm
από Bazinga!
Καθε χρόνο γίνεται αυτό. Τα δηλώνεις όλα κανονικά. Μόλις περαστεί ο βαθμός και είναι επιτυχής, το μάθημα περνάει αυτόματα στα περασμένα. Chill.

Re: Αποτελέσματα Επαναληπτικής Εξεταστικής 2017-2018 (Σχόλια)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί, 02 Οκτ 2018 3:38 pm
από rabbip
Ναι αλλά δεν μπορείς να δηλώσεις τον μέγιστο αριθμό μαθημάτων. Δηλαδή οταν κάνεις δήλωση, εαν δεν κάνω λάθος, σε αφήνει να δηλώσεις μέχρι ενα μέγιστο αριθμό μαθημάτων(αναγκαστικά πρέπει να δηλώσεις και αυτα που δεν εχουν βγεί).Σε περίπτωση που περάσεις κάποια μαθηματα απο αυτά που έδωσες, τι κάνεις για να συμπληρώσεις επιπλέον μαθηματα ωστε να φτασεις στον μέγιστο αριθμό μαθημάτων;

Re: Αποτελέσματα Επαναληπτικής Εξεταστικής 2017-2018 (Σχόλια)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ, 03 Οκτ 2018 10:01 am
από RaR-RiP
Bazinga! έγραψε:Καθε χρόνο γίνεται αυτό. Τα δηλώνεις όλα κανονικά. Μόλις περαστεί ο βαθμός και είναι επιτυχής, το μάθημα περνάει αυτόματα στα περασμένα. Chill.


καλά clill ειμαστε, γι αυτό τα κάνουν αυτά. το προγραμμα της εξεταστικης αλλάζει κάθε τρεις και λιγο και το εγγραφολόγιο ανοίγει μέσα στην εξεταστική. συγνώμη μπορεί να με γελά η μνημη μου. τις αλλες φορες ανοιγε το εγγραφολόγιο και δεν είχαν βγει ακομα οι βαθμοί για όλα τα μαθήματα. αυτό συμβαινει συχνά όντως, δεν ειναι η πρώτη φορά. αλλά να δίνουμε ακομα και να ανοιγει το εγγραφολόγιο.... όχι εγω δεν θυμαμαι κάτι τέτοιο. αλλά και να γινόταν δεν βγάζει νόημα, ας συμφωνήσουμε σε αυτο παρακαλώ

Re: Αποτελέσματα Επαναληπτικής Εξεταστικής 2017-2018 (Σχόλια)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ, 03 Οκτ 2018 10:21 am
από rabbip
Εγω συμφωνω με RaR-RiP. Μπορεί να μην γνωρίζω καλά την διασικασία και για αυτό να το θεωρώ κουλό το συγκεκριμένο θέμα. Αλλά εαν γνωρίζει κάποιος ας μου απαντήσει στο παρακάτω:
π.χ. Χρωστάω 6 μαθήματα και δεν έχουν βγει ή εχουν βγει και δεν εχουν περαστεί στο central. Εαν πάω να κάνω αίτηση, θα πρέπει να τα δηλώσω και αυτά. Επομένως νέα μαθήματα που μπορώ να πάρω θα είναι 6(12-6=6. Το 12, εαν δεν κάνω λάθος είναι ο μέγιστος αριθμός μαθημάτων που μπορείς να δηλώσεις).Καταλήγω δηλαδή να μήν μπορώ να πάρω μαθήματα ενός συνολικού εξαμήνου. Εαν δηλαδή περάσεις 6/6, μετά θα κάθεσαι σαν τον λαλακα και δεν θα εχεις δηλώσει μαθήματα του εξαμήνου σου, χωρίς να εχεις καμία ευθύνη εσυ για αυτή την κατάσταση.

Re: Αποτελέσματα Επαναληπτικής Εξεταστικής 2017-2018 (Σχόλια)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ, 03 Οκτ 2018 11:07 am
από RaR-RiP
σιγουρα ακομα και να μην εχει περαστεί ενα μάθημα στο central, δηλαδή το εγγραφολόγιο σου λεει οτι το χρωστάς, δε χρειάζεται να το δηλώσεις αμα οι βαθμοί έχουν βγεί και το εχεις περάσει. γιατι παντα υπάρχει μια διαφορά χρόνου από την στιγμή που βγαινουν οι βαθμοί και την στιγμή που περνιούνται στις καρτέλες. (αυτό καλώς γινεται γιατί μπορεί να έχει γίνει κάποιο λάθος, ή να υπάρξει κάποια επαναβαθμολόγηση. αν πέρναγαν κατευθείαν στο cetral τότε δεν θα μπορούσαν να αλλαξουν οι βαθμοί σε περίπτωση λάθους. αυτό βέβαια δεν γίνεται δυστυχώς σε όλα τα μαθήματα. για παράδειγμα στη γεωδαισία στέλνουν κατευθείαν τους βαθμούς στην γραμματεία. αυτό είναι λαθος γιατί δεν μπορεις ποτέ να ελεγξεις ότι ο βαθμός σου είναι αυτός που όντως έγραψες)
τωρα για τα άλλα μαθήματα που δεν έχουν βγει καν οι βαθμοί στο mycourses τοτε ναι πρέπει να κάνεις τον λαλακα

Re: Αποτελέσματα Επαναληπτικής Εξεταστικής 2017-2018 (Σχόλια)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ, 03 Οκτ 2018 12:14 pm
από ZeRoLoRd
Πάντως θυμάμαι κι εγώ ότι όταν είχα ανάλογο θέμα που είχε ανοίξει το εγγραφολόγιο και περίμενα ακόμα βαθμούς, μου είχαν πει να γραφτώ κανονικά και όταν βγουν οι βαθμοί και περαστούν στην καρτέλα, διορθώνεται αυτόματα. Τότε βέβαια δεν είχαμε το όριο δήλωσης, οπότε κλάιν.

Αλλά ρε παιδιά, προχτές άνοιξε, μην γραφτείτε από την πρώτη μέρα. Και άνοιξε Δευτέρα ενώ τα μαθήματα ξεκινάνε την Πέμπτη για να πιάσει την αρχή της εβδομάδας. Σιγά το πράγμα. Δε λέω, σύμφωνα με τον κανονισμό διεξαγωγής εξετάσεων τα αποτελέσματα πρέπει να βγουν μέσα σε 3 βδομάδες κι εμείς τα περιμένουμε 3 μήνες, αλλά μην πνιγόμαστε και σε μια κουταλιά νερό. Προχτές άνοιξαν οι εγγραφές, να αγχωθούμε όταν θα κλείνουν.

Και μια σημείωση. Η καρτέλα μαθημάτων που βλέπουμε στο central είναι αυτή που έχει το Κέντρο Η/Υ, όχι η γραμματεία. Η γραμματεία έχει άλλη. Γενικά η φάση είναι στέλνει ο καθηγητής τα αποτελέσματα στη γραμματεία, η γραμματεία τα περνάει στις καρτέλες και τα στέλνει στο κέντρο η/υ για να ενημερώσουν αυτοί αυτά που μπορούμε εμείς να δούμε. Φαντάζομαι (ή μάλλον ελπίζω) όλα αυτά γίνονται αυτόματα και όχι με το χέρι, αλλά γενικά υπάρχει μια καθυστέρηση από τη στιγμή που θα περαστούν στη γραμματεία μέχρι να φανούν στο central. Συν την καθυστέρηση από όταν θα τα βγάλει ο καθηγητής, μέχρι να περαστούν στη γραμματεία.